Bent u van plan om naar FESPA te komen? Reserveer dan zeker donderdag 10 maart in uw agenda. Op die dag organiseert Febelgra een ledendag op de beurs, met een netwerkdrink en bezoek aan enkele partners. Voor meer informatie, hou uw mailbox en onze website in de gaten!

Registreer u als 'associations VIP'

Deelname is vanaf nu betalend, maar niet voor Febelgra-leden.

Registreer u als 'associations VIP' en geniet bovenop uw gratis toegang van extra voordelen, zoals exclusieve toegang tot de FESPA-stand, met gratis drankjes en wifi. U mag ook twee extra personen meenemen.

Voor uw gratis associations VIP badge, registreer u via de banner op onze website of contacteer myriam@febelgra.be

De FESPA beurs viert haar 10de verjaardag en keert dit jaar terug naar Amsterdam van 8 t.e.m. 11 maart. Tijdens deze dagen kan u FESPA Digital, FESPA Textile en European Sign expo bezoeken. Alle grote en kleinere experten uit de wereldwijde print industrie zijn aanwezig, wat FESPA Digital 2016 het meest invloedrijke evenement maakt voor digitaal groot formaat en textiel printen in 2016.

Naast de verschillende standen van leveranciers heeft FESPA ook een uitgebreid seminarieprogramma uitgewerkt én kan u inspiratie opdoen op Printeriors, het beursgedeelte waar innoverende, praktische showcases worden getoond. Voor meer info, bezoek http://digital.fespa.com

Bent u van plan om naar FESPA te komen? Reserveer dan zeker donderdag 10 maart in uw agenda. Op die dag organiseert Febelgra een ledendag op de beurs, met een netwerkdrink en bezoek aan enkele partners. Voor meer informatie, hou uw mailbox en onze website in de gaten!Registreer u als 'associations VIP'Deelname is vanaf nu betalend, maar niet voor Febelgra-leden. Registreer u als 'associations VIP' en geniet bovenop uw gratis toegang van extra voordelen, zoals exclusieve toegang tot de FESPA-stand, met gratis drankjes en wifi. U mag ook twee extra personen meenemen.Voor uw gratis associations VIP badge, registreer u via de banner op onze website of contacteer myriam@febelgra.be De FESPA beurs viert haar 10de verjaardag en keert dit jaar terug naar Amsterdam van 8 t.e.m. 11 maart. Tijdens deze dagen kan u FESPA Digital, FESPA Textile en European Sign expo bezoeken. Alle grote en kleinere experten uit de wereldwijde print industrie zijn aanwezig, wat FESPA Digital 2016 het meest invloedrijke evenement maakt voor digitaal groot formaat en textiel printen in 2016.Naast de verschillende standen van leveranciers heeft FESPA ook een uitgebreid seminarieprogramma uitgewerkt én kan u inspiratie opdoen op Printeriors, het beursgedeelte waar innoverende, praktische showcases worden getoond. Voor meer info, bezoek http://digital.fespa.com