Dit is de Belgische federatie van de textiel-, hout- en meubelindustrie, waar we momenteel al mee samenwerken voor vragen over milieu en sociale wetgeving. Ons nieuwe adres wordt dan:

Febelgra vzw

Hof ter Vleestdreef 5/1

1070 Brussel

Alle andere gegevens en het algemene telefoonnummer (02 512 36 38) blijven behouden, net zoals de rechtstreekse telefoonlijnen van de medewerkers. Enkel de faxlijn wordt opgezegd en mag u schrappen uit uw database.

Ook vanuit onze nieuwe kantoren blijven wij voor u paraat en garanderen we een optimale dienstverlening. Bent u in de buurt, spring dan gerust eens binnen!

Dit is de Belgische federatie van de textiel-, hout- en meubelindustrie, waar we momenteel al mee samenwerken voor vragen over milieu en sociale wetgeving. Ons nieuwe adres wordt dan:Febelgra vzwHof ter Vleestdreef 5/11070 BrusselAlle andere gegevens en het algemene telefoonnummer (02 512 36 38) blijven behouden, net zoals de rechtstreekse telefoonlijnen van de medewerkers. Enkel de faxlijn wordt opgezegd en mag u schrappen uit uw database.Ook vanuit onze nieuwe kantoren blijven wij voor u paraat en garanderen we een optimale dienstverlening. Bent u in de buurt, spring dan gerust eens binnen!