FESPA Global Print Expo 2019 is uw essentiële ontmoetingsplaats van de sector en een bron voor nieuwe zakelijke mogelijkheden. En ze vindt plaats in uw buurt! Wanneer u de expositie bezoekt, kunt u meer dan 700 fabrikanten en leveranciers ontmoeten met oplossingen voor zeefdruk, digitaal grootformaat en textieldruk. Er worden meer producten tentoongesteld dan waar ook.

FESPA neemt u van 14 tot en met 17 mei op een ontdekkingsreis naar de toekomstige trends en innovaties in de sector. Mis deze gelegenheid niet om FESPA Global Print Expo 2019 GRATIS te bezoeken - Grafisch Nieuws biedt lezers de kans op een gratis entree via de promotiecode FESB924 waarmee u € 70 bespaart. Registreer nu!

FESPA Global Print Expo 2019 is uw essentiële ontmoetingsplaats van de sector en een bron voor nieuwe zakelijke mogelijkheden. En ze vindt plaats in uw buurt! Wanneer u de expositie bezoekt, kunt u meer dan 700 fabrikanten en leveranciers ontmoeten met oplossingen voor zeefdruk, digitaal grootformaat en textieldruk. Er worden meer producten tentoongesteld dan waar ook. FESPA neemt u van 14 tot en met 17 mei op een ontdekkingsreis naar de toekomstige trends en innovaties in de sector. Mis deze gelegenheid niet om FESPA Global Print Expo 2019 GRATIS te bezoeken - Grafisch Nieuws biedt lezers de kans op een gratis entree via de promotiecode FESB924 waarmee u € 70 bespaart. Registreer nu!