FESPA Global Print Expo 2020 is uw essentiële ontmoetingsplaats van de sector en een bron voor nieuwe zakelijke mogelijkheden. Wanneer u de expositie bezoekt, kunt u meer dan 600 fabrikanten en leveranciers ontmoeten met oplossingen voor zeefdruk, digitaal grootformaat en textieldruk. Er worden meer producten tentoongesteld dan waar ook.

FESPA neemt u van 24 tot en met 27 maart op een ontdekkingsreis naar de toekomstige trends en innovaties in de sector. Mis deze gelegenheid niet om FESPA Global Print Expo 2020 GRATIS te bezoeken - Grafisch Nieuws biedt lezers de kans op een gratis entree via de promotiecode FESB938 waarmee u € 70 bespaart. Registreer nu!

FESPA Global Print Expo 2020 is uw essentiële ontmoetingsplaats van de sector en een bron voor nieuwe zakelijke mogelijkheden. Wanneer u de expositie bezoekt, kunt u meer dan 600 fabrikanten en leveranciers ontmoeten met oplossingen voor zeefdruk, digitaal grootformaat en textieldruk. Er worden meer producten tentoongesteld dan waar ook. FESPA neemt u van 24 tot en met 27 maart op een ontdekkingsreis naar de toekomstige trends en innovaties in de sector. Mis deze gelegenheid niet om FESPA Global Print Expo 2020 GRATIS te bezoeken - Grafisch Nieuws biedt lezers de kans op een gratis entree via de promotiecode FESB938 waarmee u € 70 bespaart. Registreer nu!