Een elastomap is de ideale tool als het gaat over presentatiemateriaal. Het is flexibel en de uitvoeringen zijn eindeloos. Naast het formaat en de vulcapaciteit is er ook keuze uit verschillende kleuren en diktes van het elastiek. Berg er gemakkelijk documentatie in op en maak de map dicht met de stevige elastiek.

Bestel uw elastomap bij Hellyn, dan maakt uw klant gegarandeerd de beste eerste indruk!

Neem ook zeker eens een kijkje op www.hellyn.be voor productfoto's en inspiratie. Laat u inspireren door deze projecten en contacteer ons om samen te bekijken hoe wij de projecten van jullie klanten mee kunnen ondersteunen!

#kooplokaal #presentationtools #sticktogether #oneteam #stayhealthy

Contacteer vandaag nog pauline@hellyn.be of mieke@hellyn.be

Een elastomap is de ideale tool als het gaat over presentatiemateriaal. Het is flexibel en de uitvoeringen zijn eindeloos. Naast het formaat en de vulcapaciteit is er ook keuze uit verschillende kleuren en diktes van het elastiek. Berg er gemakkelijk documentatie in op en maak de map dicht met de stevige elastiek.Bestel uw elastomap bij Hellyn, dan maakt uw klant gegarandeerd de beste eerste indruk!Neem ook zeker eens een kijkje op www.hellyn.be voor productfoto's en inspiratie. Laat u inspireren door deze projecten en contacteer ons om samen te bekijken hoe wij de projecten van jullie klanten mee kunnen ondersteunen!#kooplokaal #presentationtools #sticktogether #oneteam #stayhealthyContacteer vandaag nog pauline@hellyn.be of mieke@hellyn.be