Zowel voor online als offline projecten heeft GBL een team van experts in-huis. GBL werd in 1989 opgericht door Geert Lefevre en wordt op vandaag verder gezet door zijn 2 zonen Pieter & Michael Lefevre die samen met een dynamisch team van 26 medewerkers een brede "Love to do Magic" service bieden. Op vraag van de klanten werd 3 jaar geleden een digitale in-huis print room opgestart om een snelle print communicatie te bieden als extra service. Ook deze print afdeling kende een snelle groei waardoor investeringen nodig bleken om net die topkwaliteit te blijven bieden die aansluit bij de visie van het bedrijf. Na uitgebreide testen werd recent geïnvesteerd in de C.P. Bourg Bookletmaker BME met bijhorende BSF feeder die kwaliteit en unieke mogelijkheden garandeert op vlak van afwerking.

Waarom C.P. Bourg ? Michael Lefevre (Production Manager) : "Tijdens onze zoektocht keken wij uit naar de machine die het best past bij GBL : kwaliteit, snelheid, flexibiliteit. Na een uitgebreide demo bij C.P. Bourg in Ottignies (B), waren wij snel overtuigd van de vele unieke mogelijkheden die een kwalitatief eindproduct garanderen. Bij GBL gaat het niet om volume maar om kwaliteit en uiteraard hebben we bij deze investering rekening gehouden met onze groeiambities."

Waarom Albyco ? Michael Lefevre : De service en reactiviteit van Albyco kenden we reeds van bij vorige investeringen en hun visie voldoet volledig aan onze verwachtingen. GBL garandeert zijn klanten een snelle en kwalitatieve service en daar hebben wij partners zoals Albyco voor nodig die meedenken en waar we op kunnen rekenen.

Creëer ook uw meerwaarde en contacteer ons vrijblijvend via info@albyco.be of 014 41 55 35

Zowel voor online als offline projecten heeft GBL een team van experts in-huis. GBL werd in 1989 opgericht door Geert Lefevre en wordt op vandaag verder gezet door zijn 2 zonen Pieter & Michael Lefevre die samen met een dynamisch team van 26 medewerkers een brede "Love to do Magic" service bieden. Op vraag van de klanten werd 3 jaar geleden een digitale in-huis print room opgestart om een snelle print communicatie te bieden als extra service. Ook deze print afdeling kende een snelle groei waardoor investeringen nodig bleken om net die topkwaliteit te blijven bieden die aansluit bij de visie van het bedrijf. Na uitgebreide testen werd recent geïnvesteerd in de C.P. Bourg Bookletmaker BME met bijhorende BSF feeder die kwaliteit en unieke mogelijkheden garandeert op vlak van afwerking.Waarom C.P. Bourg ? Michael Lefevre (Production Manager) : "Tijdens onze zoektocht keken wij uit naar de machine die het best past bij GBL : kwaliteit, snelheid, flexibiliteit. Na een uitgebreide demo bij C.P. Bourg in Ottignies (B), waren wij snel overtuigd van de vele unieke mogelijkheden die een kwalitatief eindproduct garanderen. Bij GBL gaat het niet om volume maar om kwaliteit en uiteraard hebben we bij deze investering rekening gehouden met onze groeiambities." Waarom Albyco ? Michael Lefevre : De service en reactiviteit van Albyco kenden we reeds van bij vorige investeringen en hun visie voldoet volledig aan onze verwachtingen. GBL garandeert zijn klanten een snelle en kwalitatieve service en daar hebben wij partners zoals Albyco voor nodig die meedenken en waar we op kunnen rekenen.Creëer ook uw meerwaarde en contacteer ons vrijblijvend via info@albyco.be of 014 41 55 35