Met de automatische selectietools heb je in een mum van tijd een resultaat waar je met de handmatige tools wel een half uur over zou doen, zweef met de tool over het object die je wenst te selecteren en Adobe Photoshop maakt automatisch een selectie!

Met de nieuwe Shift+Delete tool kan je objecten van je beeld verwijderen alsof ze er nooit waren, en dit alles in maar enkele seconden.

Gebruik slimme objecten en pas je afbeeldingen non destructief aan, hiermee zorg je er niet enkel voor dat je basisbeeld altijd bewaard blijft, maar dit laat je ook toe om quasi alles wat je aanpast terug ongedaan te maken, zelfs nadat je document gesloten is geweest! Heb je meer beeldmateriaal nodig aan de rand van je afbeelding? Via de Content-aware crop functie genereer je de ontbrekende pixels in één klik.

Dit zijn slechts enkele van de vele oplossingen die beschikbaar zijn in Adobe Photoshop. Wil je meer weten over slimme gereedschappen en wens je te leren hoe jij zo efficiënt mogelijk kan werken?

Schrijf je dan nu in voor onze opleiding: https://lab9pro.be/nl/bedrijven/academy/opleidingsaanbod/non-destructieve-photoshop-technieken

Met de automatische selectietools heb je in een mum van tijd een resultaat waar je met de handmatige tools wel een half uur over zou doen, zweef met de tool over het object die je wenst te selecteren en Adobe Photoshop maakt automatisch een selectie!Met de nieuwe Shift+Delete tool kan je objecten van je beeld verwijderen alsof ze er nooit waren, en dit alles in maar enkele seconden.Gebruik slimme objecten en pas je afbeeldingen non destructief aan, hiermee zorg je er niet enkel voor dat je basisbeeld altijd bewaard blijft, maar dit laat je ook toe om quasi alles wat je aanpast terug ongedaan te maken, zelfs nadat je document gesloten is geweest! Heb je meer beeldmateriaal nodig aan de rand van je afbeelding? Via de Content-aware crop functie genereer je de ontbrekende pixels in één klik.Dit zijn slechts enkele van de vele oplossingen die beschikbaar zijn in Adobe Photoshop. Wil je meer weten over slimme gereedschappen en wens je te leren hoe jij zo efficiënt mogelijk kan werken?Schrijf je dan nu in voor onze opleiding: https://lab9pro.be/nl/bedrijven/academy/opleidingsaanbod/non-destructieve-photoshop-technieken