Luis Hedo, Managing Director van Liber Digital, onderdeel van de Gómez Aparicio groep in Spanje, gaat verder: "De ProStream is bovendien ongelooflijk betrouwbaar. Sinds de installatie in december 2018 is er geen productieonderbreking geweest - wat een zeer belangrijke factor in onze business is. Met de ProStream verbeteren we de processen van onze academische klanten die op zoek zijn naar een winstgevend evenwicht tussen vraag en aanbod. Ook verkorten we de levertijden, verminderen we de voorraad en maken we de hele productieketen efficiënter. Wij zijn steeds op zoek naar de volgende stap om ons bedrijf voor te bereiden op de toekomst. Met de hulp van Canon zijn we in staat om de onze boekproductie verder te verbeteren en met de Océ PRISMA Workflow Suite ontstaan nieuwe mogelijkheden. We kunnen nu oplages van 500 tot 1.500 boeken efficiënt verwerken."

Tijdens de Hunkeler Innovation Days kondigde Canon nieuwe functies voor de ProStream aan die de kloof tussen offset en hoge kwaliteit digitaal verder verkleinen. Natuurlijk kunnen ook huidige ProStream klanten, profiteren van de huidige en toekomstige ontwikkelingen.

Voor meer informatie: Océ ProStream 1000

Luis Hedo, Managing Director van Liber Digital, onderdeel van de Gómez Aparicio groep in Spanje, gaat verder: "De ProStream is bovendien ongelooflijk betrouwbaar. Sinds de installatie in december 2018 is er geen productieonderbreking geweest - wat een zeer belangrijke factor in onze business is. Met de ProStream verbeteren we de processen van onze academische klanten die op zoek zijn naar een winstgevend evenwicht tussen vraag en aanbod. Ook verkorten we de levertijden, verminderen we de voorraad en maken we de hele productieketen efficiënter. Wij zijn steeds op zoek naar de volgende stap om ons bedrijf voor te bereiden op de toekomst. Met de hulp van Canon zijn we in staat om de onze boekproductie verder te verbeteren en met de Océ PRISMA Workflow Suite ontstaan nieuwe mogelijkheden. We kunnen nu oplages van 500 tot 1.500 boeken efficiënt verwerken."Tijdens de Hunkeler Innovation Days kondigde Canon nieuwe functies voor de ProStream aan die de kloof tussen offset en hoge kwaliteit digitaal verder verkleinen. Natuurlijk kunnen ook huidige ProStream klanten, profiteren van de huidige en toekomstige ontwikkelingen.Voor meer informatie: Océ ProStream 1000