GenARate is een flexibele cloudgebaseerde AR-oplossing die geprinte content tot leven brengt. Door digitale content zoals video, animaties of 3D-modellen op geprinte materialen te plaatsen, ontstaan er nieuwe, interactieve mediabelevingen. Consumenten kunnen deze virtuele objecten bekijken en ermee communiceren met behulp van hun smartphone of tablet, die automatisch beelden herkent en deze vervolgens driedimensionaal op het scherm weergeeft. Dit zorgt voor een aansprekende manier om potentiële klanten te laten communiceren met de content en zo de conversie te verhogen.

Toegankelijke oplossing met ingebouwde analysefuncties

GenARate is ontworpen om AR-creatie voor iedereen toegankelijk te maken. Gebruikers kunnen binnen enkele minuten via hun webbrowser beginnen met het bouwen van een AR-beleving met behulp van de AR-tool, de genARate Studio. Het toevoegen van de interactieve digitale objecten vergt slechts een paar muisklikken en het gehele creatieve proces verloopt snel en gemakkelijk dankzij de drag-and-drop-interface. GenARate bevat ook ingebouwde analysefuncties die het gebruik van de app en de betrokkenheid van de consument of klant bij de content meten.

Ga voor meer informatie over de Konica Minolta AR-oplossingen naar https://genarate.konicaminolta.eu/

GenARate is een flexibele cloudgebaseerde AR-oplossing die geprinte content tot leven brengt. Door digitale content zoals video, animaties of 3D-modellen op geprinte materialen te plaatsen, ontstaan er nieuwe, interactieve mediabelevingen. Consumenten kunnen deze virtuele objecten bekijken en ermee communiceren met behulp van hun smartphone of tablet, die automatisch beelden herkent en deze vervolgens driedimensionaal op het scherm weergeeft. Dit zorgt voor een aansprekende manier om potentiële klanten te laten communiceren met de content en zo de conversie te verhogen. Toegankelijke oplossing met ingebouwde analysefunctiesGenARate is ontworpen om AR-creatie voor iedereen toegankelijk te maken. Gebruikers kunnen binnen enkele minuten via hun webbrowser beginnen met het bouwen van een AR-beleving met behulp van de AR-tool, de genARate Studio. Het toevoegen van de interactieve digitale objecten vergt slechts een paar muisklikken en het gehele creatieve proces verloopt snel en gemakkelijk dankzij de drag-and-drop-interface. GenARate bevat ook ingebouwde analysefuncties die het gebruik van de app en de betrokkenheid van de consument of klant bij de content meten. Ga voor meer informatie over de Konica Minolta AR-oplossingen naar https://genarate.konicaminolta.eu/