Maxximap levert verzendverpakkingen van golfkarton met uw eigen huisstijl, logo of een pakkende boodschap. De verzendverpakkingen zijn verkrijgbaar in een aantal standaardformaten, maar ook een volledig maatwerk verzendverpakking - speciaal voor u geproduceerd - behoort tot de mogelijkheden. De verzendverpakkingen worden bedrukt in offset en voorzien van een laminaat of persvernis.

Onze Belgische vertegenwoordiging geeft u graag een woordje uitleg! Bel hem persoonlijk; 0476 76 12 42 of richt uw mail aan alain@maxximap.be. Voor inspiratie klikt u hier.

Maxximap levert verzendverpakkingen van golfkarton met uw eigen huisstijl, logo of een pakkende boodschap. De verzendverpakkingen zijn verkrijgbaar in een aantal standaardformaten, maar ook een volledig maatwerk verzendverpakking - speciaal voor u geproduceerd - behoort tot de mogelijkheden. De verzendverpakkingen worden bedrukt in offset en voorzien van een laminaat of persvernis. Onze Belgische vertegenwoordiging geeft u graag een woordje uitleg! Bel hem persoonlijk; 0476 76 12 42 of richt uw mail aan alain@maxximap.be. Voor inspiratie klikt u hier.