We blijven communiceren in een digitale wereld en willen vooral creatief uit de hoek komen. Onze partners Apple, Adobe, Enfocus, WoodWing, 2Imagine, Twixl en GMG hebben hier de uitstekende oplossingen voor.

De Creative Inspiration & Solution Day is een gratis infodag met uiteenlopende sessies en creative workshops waar digitale transformatie centraal staat. We hebben ook een gastspreker te gast die zijn ervaringen in de grafische sector komt bespreken.

Nieuwsgierig?

We zien je graag op 24 mei in BluePoint Antwerpen

En vergeet niet: You create, We integrate.

Meer info en tickets: https://www.lab9.be/nl/bedrijven/evenementen/creative-inspiration-solution-day

We blijven communiceren in een digitale wereld en willen vooral creatief uit de hoek komen. Onze partners Apple, Adobe, Enfocus, WoodWing, 2Imagine, Twixl en GMG hebben hier de uitstekende oplossingen voor. De Creative Inspiration & Solution Day is een gratis infodag met uiteenlopende sessies en creative workshops waar digitale transformatie centraal staat. We hebben ook een gastspreker te gast die zijn ervaringen in de grafische sector komt bespreken.Nieuwsgierig? We zien je graag op 24 mei in BluePoint AntwerpenEn vergeet niet: You create, We integrate. Meer info en tickets: https://www.lab9.be/nl/bedrijven/evenementen/creative-inspiration-solution-day