Get Smart in Printmedia Business gaat door op 08/06/2017 in De Montil in Affligem en is een organisatie van Grafisch Nieuws en M&C Magazine. Het evenement richt zich tot productie- en servicebedrijven in de printmedia-, print-, sign- en visuele communicatie-industrie. Keynotes over ondernemerschap, inspirerende sprekers én de recente innovaties van MultiPress op een rij... De resolute weg naar een succesvolle grafische toekomst vindt u zeker hier!

U wil dit niet missen? Bekijk hier het programma en schrijf u in. Bovendien maakt u kans op een gastronomisch diner bij één van de sterrenchefs! Topdeal, denken wij dan.

Get Smart in Printmedia Business gaat door op 08/06/2017 in De Montil in Affligem en is een organisatie van Grafisch Nieuws en M&C Magazine. Het evenement richt zich tot productie- en servicebedrijven in de printmedia-, print-, sign- en visuele communicatie-industrie. Keynotes over ondernemerschap, inspirerende sprekers én de recente innovaties van MultiPress op een rij... De resolute weg naar een succesvolle grafische toekomst vindt u zeker hier!U wil dit niet missen? Bekijk hier het programma en schrijf u in. Bovendien maakt u kans op een gastronomisch diner bij één van de sterrenchefs! Topdeal, denken wij dan.