Gmund Heidi is een gerecycleerd, gekleurd karton met een zachte afwerking. Haar zachte oppervlak, gecombineerd met de hoge 1.6-opdikking maakt dat het karton gemakkelijk samendrukt wat zorgt voor indrukwekkende resultaten bij letterpress-toepassingen.

De merknaam is dan ook geïnspireerd door de beroemde boekdrukmachine "Original Heidelberger Platen" maar het spreekt voor zich dat Gmund Heidi zich ook leent voor offset- en zeefdruk.

Gmund Heidi is uitermate geschikt voor: Uitnodigingen, luxueuze verpakkingen, laminaten voor displays en kartonnen verpakkingen, omslagen voor boeken en brochures, vouchers, mailingen, bureaukalenders, labels, visitekaartjes en wenskaarten.

Wilt u graag meer informatie over hoe Gmund Heidi uw projecten kan verrijken? Contacteer dan onze Papyrusspecialisten: +32 2 529 85 71 of via info.be@papyrus.com.

Bezoek onze webshop en plaats onmiddellijk uw bestelling: www.papyrus.com

Gmund Heidi is een gerecycleerd, gekleurd karton met een zachte afwerking. Haar zachte oppervlak, gecombineerd met de hoge 1.6-opdikking maakt dat het karton gemakkelijk samendrukt wat zorgt voor indrukwekkende resultaten bij letterpress-toepassingen.De merknaam is dan ook geïnspireerd door de beroemde boekdrukmachine "Original Heidelberger Platen" maar het spreekt voor zich dat Gmund Heidi zich ook leent voor offset- en zeefdruk.Gmund Heidi is uitermate geschikt voor: Uitnodigingen, luxueuze verpakkingen, laminaten voor displays en kartonnen verpakkingen, omslagen voor boeken en brochures, vouchers, mailingen, bureaukalenders, labels, visitekaartjes en wenskaarten.Wilt u graag meer informatie over hoe Gmund Heidi uw projecten kan verrijken? Contacteer dan onze Papyrusspecialisten: +32 2 529 85 71 of via info.be@papyrus.com. Bezoek onze webshop en plaats onmiddellijk uw bestelling: www.papyrus.com