Bij Print24 biedt men u een brede keuze aan papiersoorten, formaten, verwerkingsopties en veredelingen aan. Op deze manier heeft u de mogelijkheid uw brochures perfect te personaliseren en helemaal aan te passen aan uw project. De budget brochures van Print24 zijn tot 50% voordeliger dan alle klassieke gelijmde brochures. Omdat ze de mogelijkheid bieden tot maar liefst 1.400 binnenpagina's zijn deze brochures flexibel inzetbaar. Waar u ze u ook voor nodig heeft, paperbacks, handleidingen, productcatalogussen of als handboeken, met gelijmde budget brochures van Print24 kunt u uw brochures nog voordeliger laten drukken!

Brochures met veredelingen opwaarderen kan bij Print24 door hun talrijke veredelingen die geschikt zijn voor uw brochures en je geeft ze zo al snel een extra luxe look!

Plastificering voor een stevige omslag, blinddruk voor speciale haptische effecten, Hot-foil vlakdruk voor accenten met een metaalachtige optiek, UV-lak voor een landurige bescherming van de omslag, UV-spotlak om individuele elementen bijzonder naar voren te brengen. Met brochures van print24.com kunt u zich van uw beste kant laten zien! Zij hebben alleen uw fotografisch materiaal en teksten nodig en u kunt rechtstreeks online uw bedrijfsbrochure configureren.

Overtuig als grafische of niet grafische onderneming uw klanten en potentiële klanten om met een veredelde brochure te overtuigen. Print24 helpt u graag bij het verwezenlijken van net dat ietsje meer aan de scherpste prijzen. Overtuig uzelf en neem een kijkje op print24.com en waarom meer betalen als het goedkoper kan?

Vraag een extra korting aan Alain, uw plaatselijke country manager!

alain.ennekens@unitedprint.com (0470 49 73 12)

Bij Print24 biedt men u een brede keuze aan papiersoorten, formaten, verwerkingsopties en veredelingen aan. Op deze manier heeft u de mogelijkheid uw brochures perfect te personaliseren en helemaal aan te passen aan uw project. De budget brochures van Print24 zijn tot 50% voordeliger dan alle klassieke gelijmde brochures. Omdat ze de mogelijkheid bieden tot maar liefst 1.400 binnenpagina's zijn deze brochures flexibel inzetbaar. Waar u ze u ook voor nodig heeft, paperbacks, handleidingen, productcatalogussen of als handboeken, met gelijmde budget brochures van Print24 kunt u uw brochures nog voordeliger laten drukken!Brochures met veredelingen opwaarderen kan bij Print24 door hun talrijke veredelingen die geschikt zijn voor uw brochures en je geeft ze zo al snel een extra luxe look!Plastificering voor een stevige omslag, blinddruk voor speciale haptische effecten, Hot-foil vlakdruk voor accenten met een metaalachtige optiek, UV-lak voor een landurige bescherming van de omslag, UV-spotlak om individuele elementen bijzonder naar voren te brengen. Met brochures van print24.com kunt u zich van uw beste kant laten zien! Zij hebben alleen uw fotografisch materiaal en teksten nodig en u kunt rechtstreeks online uw bedrijfsbrochure configureren. Overtuig als grafische of niet grafische onderneming uw klanten en potentiële klanten om met een veredelde brochure te overtuigen. Print24 helpt u graag bij het verwezenlijken van net dat ietsje meer aan de scherpste prijzen. Overtuig uzelf en neem een kijkje op print24.com en waarom meer betalen als het goedkoper kan?Vraag een extra korting aan Alain, uw plaatselijke country manager!alain.ennekens@unitedprint.com (0470 49 73 12)