In onze webapplicatie heb je dan ook ruime keuze uit meer dan 300 producten, 300 materialen en 35 veredelingen en afwerkingen. Je stelt een product gemakkelijk samen op een enkele pagina waar je direct de prijsverschillen ziet tussen de verschillende opties.

Je verrast je klant met bijzondere producten en materialen; van luxe visitekaartjes op eigen formaat tot neon papier. Naast de bekende veredelingen zoals laminaat en UV-lak spot kun je ook kiezen voor hele bijzondere effecten zoals foliedruk roségoud en glitter.

Meer weten over de print, sign en large format producten en de ruime keuze aan materialen, veredelingen en afwerkingen? Print.com heeft drie uitgebreide mappen boordevol met samples. Als grafisch professional met een account bij Print.com bestel je deze lookbooks voordelig met een standaard cover of eigen ontwerp. Nog geen account? Aanmelden kan op www.print.com/professional.

In onze webapplicatie heb je dan ook ruime keuze uit meer dan 300 producten, 300 materialen en 35 veredelingen en afwerkingen. Je stelt een product gemakkelijk samen op een enkele pagina waar je direct de prijsverschillen ziet tussen de verschillende opties.Je verrast je klant met bijzondere producten en materialen; van luxe visitekaartjes op eigen formaat tot neon papier. Naast de bekende veredelingen zoals laminaat en UV-lak spot kun je ook kiezen voor hele bijzondere effecten zoals foliedruk roségoud en glitter.Meer weten over de print, sign en large format producten en de ruime keuze aan materialen, veredelingen en afwerkingen? Print.com heeft drie uitgebreide mappen boordevol met samples. Als grafisch professional met een account bij Print.com bestel je deze lookbooks voordelig met een standaard cover of eigen ontwerp. Nog geen account? Aanmelden kan op www.print.com/professional.