Wereldwijd worden de Fetzel TLM lamineermachines ingezet voor het veredelen van drukwerk bij bedrijven welke zich wensen te onderscheiden met kwaliteit.

De eenvoud van een centrale bediening via touchscreen - de grote toegankelijkheid en een solide bouwwijze - waarborgen een zorgeloos lamineerproces en tevreden klanten. Voor elk volume biedt Fetzel u een passende oplossing welke meegroeit met uw bedrijf.

Onze KDX lamineerfolie maakt het verschil bij moeilijke opdrachten waar alleen het beste goed genoeg is.

Neem vrijblijvend contact, wij bespreken graag met u het modulair concept van de Fetzel machines.
T. 03 740 06 20 - E. info.gls@vegram.be - www.fetzel.com - www.graphiclaminatingsystems.be

Wereldwijd worden de Fetzel TLM lamineermachines ingezet voor het veredelen van drukwerk bij bedrijven welke zich wensen te onderscheiden met kwaliteit.De eenvoud van een centrale bediening via touchscreen - de grote toegankelijkheid en een solide bouwwijze - waarborgen een zorgeloos lamineerproces en tevreden klanten. Voor elk volume biedt Fetzel u een passende oplossing welke meegroeit met uw bedrijf.Onze KDX lamineerfolie maakt het verschil bij moeilijke opdrachten waar alleen het beste goed genoeg is. Neem vrijblijvend contact, wij bespreken graag met u het modulair concept van de Fetzel machines. T. 03 740 06 20 - E. info.gls@vegram.be - www.fetzel.com - www.graphiclaminatingsystems.be