MultiPress, de innovatieve en modulaire maatoplossing voor alle administratie (CRM, calculatie, tijdsregistratie, planning, nacalculatie, rapportering & management, e-business...) is dan weer voor meer dan 3.000 gebruikers dagelijks de onbetwiste nummer 1. Daarom is deze marktleider in administratieve business software voor de grafische industrie (offset, digitaal, large & wide format...), aanwezig op DRUPA 2016.

Vraag snel uw gratis ticket aan en ontdek zelf alle voordelen tijdens de dagelijkse uitgebreide MultiPress demo's. Geniet van een verfrissend glas bubbels én maak bovendien kans op een exclusieve Apple Watch. De eerste 50 tickets zijn gratis en voor niks!

Registreer hier voor uw gratis ticket en ontdek hoe deze Apple Watch van u kan worden!

MultiPress, de innovatieve en modulaire maatoplossing voor alle administratie (CRM, calculatie, tijdsregistratie, planning, nacalculatie, rapportering & management, e-business...) is dan weer voor meer dan 3.000 gebruikers dagelijks de onbetwiste nummer 1. Daarom is deze marktleider in administratieve business software voor de grafische industrie (offset, digitaal, large & wide format...), aanwezig op DRUPA 2016.Vraag snel uw gratis ticket aan en ontdek zelf alle voordelen tijdens de dagelijkse uitgebreide MultiPress demo's. Geniet van een verfrissend glas bubbels én maak bovendien kans op een exclusieve Apple Watch. De eerste 50 tickets zijn gratis en voor niks! Registreer hier voor uw gratis ticket en ontdek hoe deze Apple Watch van u kan worden!