Get Smart in Printmedia Business is een organisatie van Grafisch Nieuws en M&C Magazine. Het evenement richt zich tot productie- en servicebedrijven in de printmedia-, print-, sign- en visuele communicatie-industrie. Keynotes over ondernemerschap, inspirerende sprekers én de recente innovaties van MultiPress op een rij... De resolute weg naar een succesvolle grafische toekomst vindt u zeker hier!

U wil dit niet missen? Bekijk hier het programma en schrijf u in. Bovendien maakt u kans op een gastronomisch diner bij één van de sterrenchefs! Topdeal, denken wij dan.

Gratis tickets? Dataline Solutions geeft ook gratis kaarten weg voor een volledige dag GetSmart. Daarmee bedoelen we dus alle seminaries alsook de awards uitreiking inclusief walking dinner. Interesse? Laat het ons hier weten en maak kans op een gratis ticket voor dit topevent. Maar wees snel, de kaarten zijn beperkt!

Get Smart in Printmedia Business is een organisatie van Grafisch Nieuws en M&C Magazine. Het evenement richt zich tot productie- en servicebedrijven in de printmedia-, print-, sign- en visuele communicatie-industrie. Keynotes over ondernemerschap, inspirerende sprekers én de recente innovaties van MultiPress op een rij... De resolute weg naar een succesvolle grafische toekomst vindt u zeker hier!U wil dit niet missen? Bekijk hier het programma en schrijf u in. Bovendien maakt u kans op een gastronomisch diner bij één van de sterrenchefs! Topdeal, denken wij dan.Gratis tickets? Dataline Solutions geeft ook gratis kaarten weg voor een volledige dag GetSmart. Daarmee bedoelen we dus alle seminaries alsook de awards uitreiking inclusief walking dinner. Interesse? Laat het ons hier weten en maak kans op een gratis ticket voor dit topevent. Maar wees snel, de kaarten zijn beperkt!