Tien jaar geleden werd 3Motion opgericht door Femke en haar man Wouter. Door hard werk en goede keuzes groeide het bedrijf uit tot wat het nu is: een groot team dat dagelijks een indrukwekkende hoeveelheid large format printopdrachten verwerkt.

3Motion heeft doorheen de jaren continu geïnnoveerd en zo al grote stappen ondernomen om hun printproces zo efficiënt mogelijk te maken. Maar die efficiëntie kon nog opgedreven worden en zo kwam 3Motion bij MultiPress terecht. 3Motion zit ondertussen in de opstartfase van de MultiPress implementatie. Het doel is om met de MultiPress MIS/ERP software het calculatieproces preciezer en efficiënter vorm te geven, de administratieve last te verlagen en hun webshop te koppelen voor een nog grotere tijdswinst.

Tien jaar geleden werd 3Motion opgericht door Femke en haar man Wouter. Door hard werk en goede keuzes groeide het bedrijf uit tot wat het nu is: een groot team dat dagelijks een indrukwekkende hoeveelheid large format printopdrachten verwerkt. 3Motion heeft doorheen de jaren continu geïnnoveerd en zo al grote stappen ondernomen om hun printproces zo efficiënt mogelijk te maken. Maar die efficiëntie kon nog opgedreven worden en zo kwam 3Motion bij MultiPress terecht. 3Motion zit ondertussen in de opstartfase van de MultiPress implementatie. Het doel is om met de MultiPress MIS/ERP software het calculatieproces preciezer en efficiënter vorm te geven, de administratieve last te verlagen en hun webshop te koppelen voor een nog grotere tijdswinst.