Het enige bedrijf in België én Frankrijk dat digitaal printwerk in grote formaten aan kan in hoogvolume: dat is het unieke visitekaartje van Zquadra. Het Kortrijkse bedrijf vult dankzij doordachte investeringen in een hoogtechnologische machinepark een acute behoefte van de markt in nl. de hele productportfolio van de traditionele offsetdrukker aan vlijmscherpe prijzen aanbieden. Sedert 2010 rekent Zquadra voor de administratieve ondersteuning op de betrouwbare MIS/ERP software MultiPress.

Voor 2019 liggen er heel wat groeiplannen op tafel bij Zquadra. Dit betekent dat ook MultiPress mee zal evolueren. Naast de upgrade naar de nieuwste versie van MultiPress bekeek Zquadra samen met hun project manager volgende uitbreidingspistes:

  • Is het mogelijk om onze expeditieplanning nog efficiënter en meer overzichtelijk te beheren met MultiPress?
  • Kunnen alle orders die we vandaag ontvangen via onze webshop ook automatisch verwerken in MultiPress?
  • Wat zijn de voordelen die de module 'Check & Repair' en 'Impose' ons te bieden hebben?

Dit is slechts 20% van het artikel, lees hier verder.

Het enige bedrijf in België én Frankrijk dat digitaal printwerk in grote formaten aan kan in hoogvolume: dat is het unieke visitekaartje van Zquadra. Het Kortrijkse bedrijf vult dankzij doordachte investeringen in een hoogtechnologische machinepark een acute behoefte van de markt in nl. de hele productportfolio van de traditionele offsetdrukker aan vlijmscherpe prijzen aanbieden. Sedert 2010 rekent Zquadra voor de administratieve ondersteuning op de betrouwbare MIS/ERP software MultiPress.Voor 2019 liggen er heel wat groeiplannen op tafel bij Zquadra. Dit betekent dat ook MultiPress mee zal evolueren. Naast de upgrade naar de nieuwste versie van MultiPress bekeek Zquadra samen met hun project manager volgende uitbreidingspistes:Dit is slechts 20% van het artikel, lees hier verder.