Uitpakken wordt beleving

Luxe verzenddozen, brievenbusdozen, kartonnen enveloppen, papieren verzendzakken: met de juiste verpakking komt elke postzending veilig aan. Maar een verpakking is tegenwoordig veel meer dan een omhulsel om de inhoud te beschermen: het is een kans om de klantbeleving naar een hoger niveau te tillen. Met bedrukt cadeaupapier, cadeauzakjes, vloeipapier, bedrukt lint en sluitstickers wordt elke aankoop een echte blikvanger. Het resultaat: een positieve merkassociatie en een verhoogde kans op herhaalaankopen.

Meenemen en thuis opeten

Als het op eten aankomt, is presentatie alles. Daarom bevat de webapp eet- en drinkverpakkingen voor allerlei soorten afhaalmaaltijden. Van snelle hap tot luxe diner. Maak van eten afhalen een echte merkbeleving met bedrukte bestekzakjes, takeawaytassen, luxe foodboxen, smoothiebekers, vetvrij papier en vele andere voedselverpakkingen. Alles voor een eersteklas afhaalervaring.

Meer inspiratie

Voldoende nieuwe ideeën opgedaan op verpakken.print.com? Kijk dan ook eens op een van onze andere inspiratiepagina's: weggeven.print.com, samples.print.com, presenteren.print.com of covid.print.com.

Over de Print.com-webapp

De webapplicatie van Print.com is speciaal ontwikkeld voor professionals. Hier bestel je in twee stappen print, sign, large format en giveaways. Ook voor maatwerk, bijzondere materialen en unieke afwerkingen ben je hier aan het goede adres. Nog geen toegang tot de webapp? Neem dan contact op met Bruno Mossay, Country Captain Belgium (Frans: +32 2 588 71 09 / Nederlands: +32 3 808 30 41) of meld je aan via print.com/professional.

Ook in coronatijd is Print.com goed bereikbaar om je toegang te geven tot de webapp, vragen te beantwoorden en alle bestellingen op tijd bij je te bezorgen. Dezelfde kwaliteit met extra aandacht voor veiligheid.

Uitpakken wordt belevingLuxe verzenddozen, brievenbusdozen, kartonnen enveloppen, papieren verzendzakken: met de juiste verpakking komt elke postzending veilig aan. Maar een verpakking is tegenwoordig veel meer dan een omhulsel om de inhoud te beschermen: het is een kans om de klantbeleving naar een hoger niveau te tillen. Met bedrukt cadeaupapier, cadeauzakjes, vloeipapier, bedrukt lint en sluitstickers wordt elke aankoop een echte blikvanger. Het resultaat: een positieve merkassociatie en een verhoogde kans op herhaalaankopen. Meenemen en thuis opetenAls het op eten aankomt, is presentatie alles. Daarom bevat de webapp eet- en drinkverpakkingen voor allerlei soorten afhaalmaaltijden. Van snelle hap tot luxe diner. Maak van eten afhalen een echte merkbeleving met bedrukte bestekzakjes, takeawaytassen, luxe foodboxen, smoothiebekers, vetvrij papier en vele andere voedselverpakkingen. Alles voor een eersteklas afhaalervaring.Meer inspiratieVoldoende nieuwe ideeën opgedaan op verpakken.print.com? Kijk dan ook eens op een van onze andere inspiratiepagina's: weggeven.print.com, samples.print.com, presenteren.print.com of covid.print.com. Over de Print.com-webappDe webapplicatie van Print.com is speciaal ontwikkeld voor professionals. Hier bestel je in twee stappen print, sign, large format en giveaways. Ook voor maatwerk, bijzondere materialen en unieke afwerkingen ben je hier aan het goede adres. Nog geen toegang tot de webapp? Neem dan contact op met Bruno Mossay, Country Captain Belgium (Frans: +32 2 588 71 09 / Nederlands: +32 3 808 30 41) of meld je aan via print.com/professional.Ook in coronatijd is Print.com goed bereikbaar om je toegang te geven tot de webapp, vragen te beantwoorden en alle bestellingen op tijd bij je te bezorgen. Dezelfde kwaliteit met extra aandacht voor veiligheid.