Group Joos, bekend om zijn grote expertise in complexe print oplossingen, besloot over te stappen naar MultiPress vanwege de behoefte aan een geïntegreerd en efficiënt ERP/MIS-systeem. Na een jarenlange ervaring met een interne ontwikkeling, was er een stevige lijst gerichte eisen en focus op connectiviteit en automatisering. Telkens weer bleek MultiPress de ideale oplossing. De naadloze integratie en doorgedreven automatisering beloven niet alleen tijdsbesparing, maar ook een solide basis voor toekomstige groei in een competitieve markt.

Bekijk hier de testimonial video om te ontdekken hoe Group Joos en Dataline samenwerken om het succes van de digitale transformatie verder uit te bouwen met MultiPress.

Group Joos, bekend om zijn grote expertise in complexe print oplossingen, besloot over te stappen naar MultiPress vanwege de behoefte aan een geïntegreerd en efficiënt ERP/MIS-systeem. Na een jarenlange ervaring met een interne ontwikkeling, was er een stevige lijst gerichte eisen en focus op connectiviteit en automatisering. Telkens weer bleek MultiPress de ideale oplossing. De naadloze integratie en doorgedreven automatisering beloven niet alleen tijdsbesparing, maar ook een solide basis voor toekomstige groei in een competitieve markt. Bekijk hier de testimonial video om te ontdekken hoe Group Joos en Dataline samenwerken om het succes van de digitale transformatie verder uit te bouwen met MultiPress.