Drukkerij Haletra uit Houthalen-Helchteren is een dynamische familiedrukkerij waar 60 medewerkers dagelijks in de weer zijn voor een feilloze klantenservice. Er wordt een heel breed assortiment aangeboden. Dit gaat van boeken tot folders, van displays tot verpakkingen steeds met dezelfde kwaliteitseis: feilloos werk tot in de puntjes. De voorbije jaren kende de drukkerij een gestage groei en MultiPress zorgde hierbij voor de nodige structuur en ondersteuning.

Haletra beschikt over een ultramodern machinepark met meer dan 30 Heidelberg drukgroepen. Dankzij het introduceren van de "JDF-workflow"-module wordt de pre press gekoppeld aan de Prinect workflow software van Heidelberg. Hierdoor wordt het mogelijk om gedetailleerde informatie uit te wisselen tussen de verschillende systemen, via JDF en JMF, waardoor de status van elke order perfect opgevolgd kan worden en men op een makkelijke manier kan zien waar mogelijke problemen zich voordoen. Dankzij de MultiPress "JDF-workflow"-module wordt de foutenlast beperkt en dubbel werk vermeden. Ook tijd- en materiaalregistratie hoeven niet langer via barcodes te gebeuren.

Haletra CEO Dirk Mewissen verklaart: "MultiPress is precies onze partner geworden omwille van onze gemeenschappelijke kijk op modernisering en performantie".

Benieuwd om meer te lezen? Klik hier.

Drukkerij Haletra uit Houthalen-Helchteren is een dynamische familiedrukkerij waar 60 medewerkers dagelijks in de weer zijn voor een feilloze klantenservice. Er wordt een heel breed assortiment aangeboden. Dit gaat van boeken tot folders, van displays tot verpakkingen steeds met dezelfde kwaliteitseis: feilloos werk tot in de puntjes. De voorbije jaren kende de drukkerij een gestage groei en MultiPress zorgde hierbij voor de nodige structuur en ondersteuning. Haletra beschikt over een ultramodern machinepark met meer dan 30 Heidelberg drukgroepen. Dankzij het introduceren van de "JDF-workflow"-module wordt de pre press gekoppeld aan de Prinect workflow software van Heidelberg. Hierdoor wordt het mogelijk om gedetailleerde informatie uit te wisselen tussen de verschillende systemen, via JDF en JMF, waardoor de status van elke order perfect opgevolgd kan worden en men op een makkelijke manier kan zien waar mogelijke problemen zich voordoen. Dankzij de MultiPress "JDF-workflow"-module wordt de foutenlast beperkt en dubbel werk vermeden. Ook tijd- en materiaalregistratie hoeven niet langer via barcodes te gebeuren.Haletra CEO Dirk Mewissen verklaart: "MultiPress is precies onze partner geworden omwille van onze gemeenschappelijke kijk op modernisering en performantie".Benieuwd om meer te lezen? Klik hier.