HP Inkspiration Awards

Heeft u zich al opgegeven?

Dit jaar worden via een lokale competitie acht winnaars gekozen.

Zij gaan door naar de finale in Wenen. Stuur het werk in waar u het meest trots op bent (én dat gedrukt is op een HP Indigo pers) en misschien wordt u een van de winnaars! Er zijn 8 categorieën:

  • Eigen promotiemateriaal
  • Direct mail
  • Catalogussen/Brochures/Flyers
  • Publishing
  • Fotoboeken/-applicaties
  • Vouwdozen
  • Flexible Packaging
  • Labels/Shrink sleeves

Wilt u uw winkansen vergroten? U mag in meerdere categorieën deelnemen, dus stuur gerust meer werk in. Dat kan via deze link.

Uitreiking award

De Award uitreiking vindt plaats tijdens het Inkspiration Event, waarvoor alle HP Indigo gebruikers worden uitgenodigd. We beginnen om 17:00 met een welkomstdrankje en aansluitend een BBQ. Daarna gaan we over tot de uitreiking van de Awards.

Om ervoor te zorgen dat alle inzendingen op waarde worden beoordeeld hebben we een jurypanel gevormd met zes experts, uit de print- en verpakkingsindustrie. In het panel zitten: Peter van Teeselingen (Dscoop Chief Operating Officer), Robbert Delfos (Hoofdredacteur Graficus en PrintMatters), Bart Calis (Lector en onderzoeker Arteveldehogeschool), Jos Steutelings (Innovation advisor VIGC), Hilde Scharenborg (Communicatieadviseur Home of Happy Brands) en Bas Scholte In 't Hoff (Creative Owner Home of Happy Brands)

Samen met u willen wij er een mooi event van maken, waar we grafisch drukwerk in het zonnetje zetten. Mocht u - om welke redenen dan ook -geen werk hebben ingestuurd voor de Inkspiration Awards, dan bent u nog steeds van harte welkom!

Wij ontvangen u graag op 7 juni a.s. om 17:00 bij Strand Binnen in Breda. Bent u erbij?

.
© .

Meld u vandaag nog aan voor dit unieke event. Graag tot 7 juni!

HP Inkspiration AwardsHeeft u zich al opgegeven?Dit jaar worden via een lokale competitie acht winnaars gekozen. Zij gaan door naar de finale in Wenen. Stuur het werk in waar u het meest trots op bent (én dat gedrukt is op een HP Indigo pers) en misschien wordt u een van de winnaars! Er zijn 8 categorieën:Wilt u uw winkansen vergroten? U mag in meerdere categorieën deelnemen, dus stuur gerust meer werk in. Dat kan via deze link.Uitreiking awardDe Award uitreiking vindt plaats tijdens het Inkspiration Event, waarvoor alle HP Indigo gebruikers worden uitgenodigd. We beginnen om 17:00 met een welkomstdrankje en aansluitend een BBQ. Daarna gaan we over tot de uitreiking van de Awards. Om ervoor te zorgen dat alle inzendingen op waarde worden beoordeeld hebben we een jurypanel gevormd met zes experts, uit de print- en verpakkingsindustrie. In het panel zitten: Peter van Teeselingen (Dscoop Chief Operating Officer), Robbert Delfos (Hoofdredacteur Graficus en PrintMatters), Bart Calis (Lector en onderzoeker Arteveldehogeschool), Jos Steutelings (Innovation advisor VIGC), Hilde Scharenborg (Communicatieadviseur Home of Happy Brands) en Bas Scholte In 't Hoff (Creative Owner Home of Happy Brands)Samen met u willen wij er een mooi event van maken, waar we grafisch drukwerk in het zonnetje zetten. Mocht u - om welke redenen dan ook -geen werk hebben ingestuurd voor de Inkspiration Awards, dan bent u nog steeds van harte welkom!Wij ontvangen u graag op 7 juni a.s. om 17:00 bij Strand Binnen in Breda. Bent u erbij?Meld u vandaag nog aan voor dit unieke event. Graag tot 7 juni!