Voor het Nederlandse MullerVisual verhuisden we recent onder meer hun 8- en 10-kleurenpersen van Amsterdam naar Mijdrecht.

Marco Pol van MullerVisual: "We wilden uiteraard het productieverlies zoveel mogelijk beperken. We hebben echt ervaren dat Heidelberg niet alleen grondige technische kennis heeft, maar ook beschikt over de vereiste resources. Ze hebben alles geregeld en ervoor gezorgd dat de persen zo snel mogelijk weer feilloos functioneerden. De persen draaien beter dan ooit lijkt het wel.

Ook over de nette prijs die Heidelberg in rekening heeft gebracht, zijn we zeer te spreken."

>> Lees het volledige artikel digitaal

>> Liever gedrukt? Lees het artikel in onze Ampersand

Hoe kunnen we gezamenlijk uw business een boost geven? We gaan daarover graag met u in gesprek! Neem contact met ons op

Voor het Nederlandse MullerVisual verhuisden we recent onder meer hun 8- en 10-kleurenpersen van Amsterdam naar Mijdrecht. Marco Pol van MullerVisual: "We wilden uiteraard het productieverlies zoveel mogelijk beperken. We hebben echt ervaren dat Heidelberg niet alleen grondige technische kennis heeft, maar ook beschikt over de vereiste resources. Ze hebben alles geregeld en ervoor gezorgd dat de persen zo snel mogelijk weer feilloos functioneerden. De persen draaien beter dan ooit lijkt het wel.Ook over de nette prijs die Heidelberg in rekening heeft gebracht, zijn we zeer te spreken.">> Lees het volledige artikel digitaal>> Liever gedrukt? Lees het artikel in onze AmpersandHoe kunnen we gezamenlijk uw business een boost geven? We gaan daarover graag met u in gesprek! Neem contact met ons op