Tal van nieuwe digitale hulpsystemen, zoals de Wash Assistant of Intellirun op de Wallscreen XL, maken van het Prinect Press Center een moderne, aantrekkelijke bedieningsconsole. Zo kan de operator de productiemogelijkheden van de machine voortdurend ten volle benutten.

Maar ook de hardware is geëvolueerd. Naast het nieuwe en beduidend grotere 24-inch multi-touchscreen, werd de lichtbron volgens ISO-norm 3664:2009 geconverteerd naar LED. In plaats van tijdrovende wissels van lampen zoals vroeger, kan er nu met een eenvoudige druk op de knop vlot geschakeld worden tussen standaardverlichting D50 en D65 met en zonder UV.

>> Ontdek de andere innovaties

Hoe kunnen we gezamenlijk uw business een boost geven, ook in deze moeilijke tijden? We gaan daarover graag met u in gesprek! Mail naar info.bnl@heidelberg.com of bel 02 727 31 11 om een afspraak te maken.

Tal van nieuwe digitale hulpsystemen, zoals de Wash Assistant of Intellirun op de Wallscreen XL, maken van het Prinect Press Center een moderne, aantrekkelijke bedieningsconsole. Zo kan de operator de productiemogelijkheden van de machine voortdurend ten volle benutten.Maar ook de hardware is geëvolueerd. Naast het nieuwe en beduidend grotere 24-inch multi-touchscreen, werd de lichtbron volgens ISO-norm 3664:2009 geconverteerd naar LED. In plaats van tijdrovende wissels van lampen zoals vroeger, kan er nu met een eenvoudige druk op de knop vlot geschakeld worden tussen standaardverlichting D50 en D65 met en zonder UV.>> Ontdek de andere innovatiesHoe kunnen we gezamenlijk uw business een boost geven, ook in deze moeilijke tijden? We gaan daarover graag met u in gesprek! Mail naar info.bnl@heidelberg.com of bel 02 727 31 11 om een afspraak te maken.