Kwalitatieve producten verdienen een mooie presentatie. Hellyn biedt vele mogelijkheden voor het op maat produceren van presentatiemiddelen. Door gebruik te maken van verschillende druktechnieken, afwerkingsvormen en omslagmaterialen kan een uniek product worden gecreëerd dat past bij het product en de huisstijl van uw klant.

Een foedraal of doosmap is bijvoorbeeld erg geschikt voor het opbergen en presenteren van boeken, tijdschriften of andere documentatie.

Ons sterk team met kennis van zaken gaat steeds op zoek naar de invulling van de wensen van uw klant. Een doordachte planning, accurate prijsofferte en correcte leveringstermijn maken daar deel van uit.

Informeer vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden. Wij adviseren u graag, met de glimlach.

Contacteer pauline@hellyn.be of mieke@hellyn.be

Hellyn Kartonnage - Ooigemstraat 22 - 8710 Wielsbeke - 056 666 771

Kwalitatieve producten verdienen een mooie presentatie. Hellyn biedt vele mogelijkheden voor het op maat produceren van presentatiemiddelen. Door gebruik te maken van verschillende druktechnieken, afwerkingsvormen en omslagmaterialen kan een uniek product worden gecreëerd dat past bij het product en de huisstijl van uw klant. Een foedraal of doosmap is bijvoorbeeld erg geschikt voor het opbergen en presenteren van boeken, tijdschriften of andere documentatie. Ons sterk team met kennis van zaken gaat steeds op zoek naar de invulling van de wensen van uw klant. Een doordachte planning, accurate prijsofferte en correcte leveringstermijn maken daar deel van uit. Informeer vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden. Wij adviseren u graag, met de glimlach.Contacteer pauline@hellyn.be of mieke@hellyn.be Hellyn Kartonnage - Ooigemstraat 22 - 8710 Wielsbeke - 056 666 771