1. PURATOS zocht een mooie presentatie van hun jaarverslag.. Origineel en good-looking én vooral .. het moest supersnel gaan... wij maakten een krasvrij mat foedraal, perfect passend voor hun inhoud, en met een leuke uitsparing van het jaartal als originele toets... En zo reageerden onze klant spontaan : "Bij deze wil ik jou en je collega's bedanken voor de mooie job. Iedereen was heel tevreden met het uiteindelijke resultaat! En nog eens sorry voor de stress!"
  2. DE BOECK EDUCATION zocht een leerkachtenagenda.. maar niet zomaar een pvc of plastic ding, maar iets met uitstraling, waar de leerkrachten met trots en graag gebruik zouden van maken... We hebben een heel parcours afgelegd met onze klant, van een voorstel in bedrukte polypropyleen, over een pvc-ringmap tot een good-looking zacht aanvoelende ringmap met ronde rug, en in een natuurlijke look én witte bedrukking én met een hippe elastiek die door een fijn bieglijntje op zijn plaats wordt gehouden... Een puike prestatie van onze produtie en alweer een tevreden klant ! Zie hier wat wij mochten ontvangen van Mevrouw Andrée Wastiaux: "Bonjour cher Monsieur, Je tiens tout particulièrement à vous remercier, vous et votre équipe, pour l'excellent travail concernant le classeur du journal de classe. Votre professionnalisme, votre compréhension et votre efficacité font que nous espérons vraiment poursuivre notre collaboration. Encore un tout grand merci et au plaisir de vous entendre."
  3. U-FUND zal u wellicht ook niet onbekend zijn.. via hun sympathieke accountmanager Laura Hanssens, kregen wij de vraag om een leuke presentatiemap te maken voor hun klanten, met interesse in hun tax-shelter activiteiten.. een klembord was ok, maar een schrijfmap zou toch beter zijn.... Gesloten, met balpenhouder en even stijlvol als het bedrijf zelf.. hun uitstraling ook in hun gadget dus...Alweer kregen we spontaan deze mail :

Beste Ann,

Beste Sophie,

Bij deze bevestig ik graag de goede ontvangst van de schrijfmappen. Bijgevoegd vindt u de ondertekende leveringsbon.

We zijn erg tevreden met het resultaat en de goede verloop van dit project. We kijken er alvast naar uit om naar de toekomst toe opnieuw met jullie samen te werken.

Mvg,

Julie

JULIE STEINGUELDOIR

Investor Support Manager

DIRECT +32 (0)2 629 88 11 | TEL +32 (0)2 372 91 40

Avenue Louise 235, 1050 Brussels, Belgium

www.ufund.be | Company legal information

Dus.. inderdaad, driemaal is scheepsrecht !

En ook in wat wij doen, is driemaal scheepsrecht....

Koen en zijn team zorgen voor een perfecte begeleiding

Jan en zijn team werken perfect af

Mieke en haar team denken pro-actief met u me om uw presentatiemiddelen zo creatief én origineel mogelijk aan uw klanten voor te leggen!

En dit, met de service, de kwaliteit én de passie die u van ons gewoon bent!! Waar driemaal scheepsrecht is!

Beste Ann,Beste Sophie,Bij deze bevestig ik graag de goede ontvangst van de schrijfmappen. Bijgevoegd vindt u de ondertekende leveringsbon.We zijn erg tevreden met het resultaat en de goede verloop van dit project. We kijken er alvast naar uit om naar de toekomst toe opnieuw met jullie samen te werken.Mvg,JulieJULIE STEINGUELDOIRInvestor Support Manager DIRECT +32 (0)2 629 88 11 | TEL +32 (0)2 372 91 40 Avenue Louise 235, 1050 Brussels, Belgiumwww.ufund.be | Company legal informationDus.. inderdaad, driemaal is scheepsrecht !En ook in wat wij doen, is driemaal scheepsrecht....Koen en zijn team zorgen voor een perfecte begeleidingJan en zijn team werken perfect afMieke en haar team denken pro-actief met u me om uw presentatiemiddelen zo creatief én origineel mogelijk aan uw klanten voor te leggen!En dit, met de service, de kwaliteit én de passie die u van ons gewoon bent!! Waar driemaal scheepsrecht is!