Uw klanten hebben nét Batibouw achter de rug maar het juiste presentatiemiddel ontbreekt hen nog?

Hellyn Kartonnage biedt een ruime waaier aan van presentatiemogelijkheden om de aandacht van hun klanten of prospecten te trekken. U kan bij ons terecht voor een gepersonaliseerde 'look and feel' die uniform is voor al uw presentatiemateriaal. De presentatiemiddelen kunnen naast traditionele producten ook bestaan uit speciale uitkapvormen, 3D-mobiles, ophangsystemen of zelfs een totem! Steeds met eindeloze afwerkingen én een excellente service.

Wij kijken er steeds naar uit om samen te werken en mee te denken. Inspiratie kan u opdoen via onze website www.hellyn.be.

Contacteer ons voor meer informatie via info@hellyn.be of 056/66 67 71.

Uw klanten hebben nét Batibouw achter de rug maar het juiste presentatiemiddel ontbreekt hen nog? Hellyn Kartonnage biedt een ruime waaier aan van presentatiemogelijkheden om de aandacht van hun klanten of prospecten te trekken. U kan bij ons terecht voor een gepersonaliseerde 'look and feel' die uniform is voor al uw presentatiemateriaal. De presentatiemiddelen kunnen naast traditionele producten ook bestaan uit speciale uitkapvormen, 3D-mobiles, ophangsystemen of zelfs een totem! Steeds met eindeloze afwerkingen én een excellente service. Wij kijken er steeds naar uit om samen te werken en mee te denken. Inspiratie kan u opdoen via onze website www.hellyn.be. Contacteer ons voor meer informatie via info@hellyn.be of 056/66 67 71.