Voor het Laatste Nieuws produceerde we deze unieke collectors map.

De retro-stijl en de matte plastificatie zijn een meerwaarde voor elke verzamelaar van de oorlogskrant... een vleugje nostalgie in harmonie met de uitstraling van de map.

...

Een eco-look kan op 3 manieren : of je bedrukt het grijskarton rechtstreeks in zeefdruk, of je bekleeft het grijze karton met bedrukt ecologisch papier of je maakt een eco-drukbeeld... Dus veel mogelijkheden, niet enkel in het materiaal maar ook in de afwerking !

Zoals steeds kan dit in alle producten uit ons gamma aangeboden worden: A4 mappen, duoboxen, flipovermappen, ringmappen ...

Veel mogelijkheden en alternatieven, waarbij ons team u met plezier helpt om voor u de beste en meest passende keuze te maken.

Vraag nu meer informatie en wij werken uw project graag voor u uit .

Laat u inspireren door de TOPKWALITEIT van HELLYN

En draai 056/666771 !

Tot snel !

Het Hellyn-Team

HELLYN KARTONNAGE

OOIGEMSTRAAT 22 · B-8710 WIELSBEKE

T 056 666 771 · F 056 665 771

MIEKE@HELLYN.BE · WWW.HELLYN.BE

Voor het Laatste Nieuws produceerde we deze unieke collectors map.De retro-stijl en de matte plastificatie zijn een meerwaarde voor elke verzamelaar van de oorlogskrant... een vleugje nostalgie in harmonie met de uitstraling van de map....Een eco-look kan op 3 manieren : of je bedrukt het grijskarton rechtstreeks in zeefdruk, of je bekleeft het grijze karton met bedrukt ecologisch papier of je maakt een eco-drukbeeld... Dus veel mogelijkheden, niet enkel in het materiaal maar ook in de afwerking ! Zoals steeds kan dit in alle producten uit ons gamma aangeboden worden: A4 mappen, duoboxen, flipovermappen, ringmappen ...Veel mogelijkheden en alternatieven, waarbij ons team u met plezier helpt om voor u de beste en meest passende keuze te maken.Vraag nu meer informatie en wij werken uw project graag voor u uit .Laat u inspireren door de TOPKWALITEIT van HELLYNEn draai 056/666771 !Tot snel ! Het Hellyn-TeamHELLYN KARTONNAGEOOIGEMSTRAAT 22 · B-8710 WIELSBEKET 056 666 771 · F 056 665 771MIEKE@HELLYN.BE · WWW.HELLYN.BE