Kies bijvoorbeeld voor een gepersonaliseerde notablok, praktisch en door iedereen graag gebruikt... Welke meerwaarde kunnen wij u bieden? Ons klembord en onze schrijfmap zijn handige tools om uw notablok te presenteren. Een nuttig en bruikbaar geschenk, waarmee u creatief uit de hoek kunt komen! Samen met uw notablok vormt dit het perfecte gepersonaliseerde cadeau.

Voor de plastificatie geven we de voorkeur aan fijn linnen, een sterke, krasbestendige structuurfolie. De fijne lijntjes zorgen voor elegantie en een extra motiefje op uw klembord of schrijfmap. Natuurlijk kunt u zelf kiezen welke plastificatie u wenst. Maar denk eraan dat een krasvrije folie ervoor zorgt dat uw geschenk langer meegaat. Laat uw creatieve ideetjes voor de eindejaarsperiode alvast de vrije loop. Bij Hellyn Kartonnage en Plastibook staan we klaar om op al uw vragen te antwoorden.

Neem vrijblijvend contact op via tel. 056 666 771 of mail info@hellyn.be

Met vriendelijke groeten

Het Hellyn team

Kies bijvoorbeeld voor een gepersonaliseerde notablok, praktisch en door iedereen graag gebruikt... Welke meerwaarde kunnen wij u bieden? Ons klembord en onze schrijfmap zijn handige tools om uw notablok te presenteren. Een nuttig en bruikbaar geschenk, waarmee u creatief uit de hoek kunt komen! Samen met uw notablok vormt dit het perfecte gepersonaliseerde cadeau.Voor de plastificatie geven we de voorkeur aan fijn linnen, een sterke, krasbestendige structuurfolie. De fijne lijntjes zorgen voor elegantie en een extra motiefje op uw klembord of schrijfmap. Natuurlijk kunt u zelf kiezen welke plastificatie u wenst. Maar denk eraan dat een krasvrije folie ervoor zorgt dat uw geschenk langer meegaat. Laat uw creatieve ideetjes voor de eindejaarsperiode alvast de vrije loop. Bij Hellyn Kartonnage en Plastibook staan we klaar om op al uw vragen te antwoorden.Neem vrijblijvend contact op via tel. 056 666 771 of mail info@hellyn.beMet vriendelijke groetenHet Hellyn team