Bij Hellyn Kartonnage streven we naar een lange-termijnrelatie met onze klanten en onze leveranciers, en willen hierin een solide en betrouwbaar huis van vertrouwen zijn.

Wij realiseren deze visie door excellente productkwaliteit en stipte levertijden na te streven op elk moment. Wij mikken naar perfectie in de voorbereiding, de opvolging, de uitvoering, de verpakking én de levering van uw product.

Wij willen voor u de beste en meest betrouwbare partner zijn in de productie op maat van tijdsgebonden, gepersonaliseerde en creatieve presentatiemiddelen.

Als experten in ons vak kunnen wij u begeleiden en ondersteunen naar de juiste keuzes op vlak van ons productgamma:

Presentatiemiddelen MET ringen, ZONDER ringen, DISPLAYS, alles voor STALEN en ook specials in maatwerk.

Vraag naar onze inspiratiebox ! Mail vandaag nog naar mieke@hellyn.be

Onze familiale service en onze persoonlijke aanpak zijn onze grootste troeven. Samen met een team van gemotiveerde medewerkers streven wij naar perfectie in alles wat we doen. Onze jarenlange ervaring, onze vakkennis, én onze passie maken ons experten in ons vak.

Meer informatie?

HELLYN KARTONNAGE

OOIGEMSTRAAT 22 · B-8710 WIELSBEKE T 056 666 771 MIEKE@HELLYN.BE

WWW.HELLYN.BE

Bij Hellyn Kartonnage streven we naar een lange-termijnrelatie met onze klanten en onze leveranciers, en willen hierin een solide en betrouwbaar huis van vertrouwen zijn. Wij realiseren deze visie door excellente productkwaliteit en stipte levertijden na te streven op elk moment. Wij mikken naar perfectie in de voorbereiding, de opvolging, de uitvoering, de verpakking én de levering van uw product.Wij willen voor u de beste en meest betrouwbare partner zijn in de productie op maat van tijdsgebonden, gepersonaliseerde en creatieve presentatiemiddelen. Als experten in ons vak kunnen wij u begeleiden en ondersteunen naar de juiste keuzes op vlak van ons productgamma:Presentatiemiddelen MET ringen, ZONDER ringen, DISPLAYS, alles voor STALEN en ook specials in maatwerk. Vraag naar onze inspiratiebox ! Mail vandaag nog naar mieke@hellyn.beOnze familiale service en onze persoonlijke aanpak zijn onze grootste troeven. Samen met een team van gemotiveerde medewerkers streven wij naar perfectie in alles wat we doen. Onze jarenlange ervaring, onze vakkennis, én onze passie maken ons experten in ons vak.Meer informatie?HELLYN KARTONNAGEOOIGEMSTRAAT 22 · B-8710 WIELSBEKE T 056 666 771 MIEKE@HELLYN.BEWWW.HELLYN.BE