Hellyn Kartonnage is al meer dan 55 jaar marktleider in gepersonaliseerde (ring)mappen en displays uit karton. Wij mikken naar perfectie in de voorbereiding, opvolging, uitvoering, verpakking én de levering van uw product.

We hechten veel belang aan een stipte levering binnen de afgesproken termijn. Dankzij onze investering in een gloednieuwe mechaniekenautomaat, de Hang Product Line 270, kunnen wij nu nog sneller en flexibeler inspelen op al uw projecten voor ringmappen in grote en kleine oplages.

Laat u inspireren door ons ruim assortiment met de meest uiteenlopende afwerkingen en formaten. Het Hellyn-team staat elke dag klaar vol enthousiasme. Kijk op www.hellyn.be of neem contact met ons op via info@hellyn.be of 056/66 67 71.

Hellyn Kartonnage is al meer dan 55 jaar marktleider in gepersonaliseerde (ring)mappen en displays uit karton. Wij mikken naar perfectie in de voorbereiding, opvolging, uitvoering, verpakking én de levering van uw product. We hechten veel belang aan een stipte levering binnen de afgesproken termijn. Dankzij onze investering in een gloednieuwe mechaniekenautomaat, de Hang Product Line 270, kunnen wij nu nog sneller en flexibeler inspelen op al uw projecten voor ringmappen in grote en kleine oplages. Laat u inspireren door ons ruim assortiment met de meest uiteenlopende afwerkingen en formaten. Het Hellyn-team staat elke dag klaar vol enthousiasme. Kijk op www.hellyn.be of neem contact met ons op via info@hellyn.be of 056/66 67 71.