Packaging is everything.... Dat is waar, verpak uw product in een mooi jasje. Als voorbeeld nemen we de stalenwaaier. U kan de verschillende producten bundelen in een compacte waaier waar uw klant mee aan de slag kan. In 1 handomdraai uw volledig assortiment in handen.

Daarnaast kan voor uw stalenpresentatie een ringmap met stalenkaarten, afgewerkt met sluiting en handvat, een handige tool zijn. Om uw klanten te overtuigen van uw materiaal, laat u ze zien en voelen?

Wens je nog een extra dimensie toe te voegen of wens je eruit te springen? Qua afwerking zijn er heel wat mogelijkheden om uniek naar buiten te komen:

Pregen, blinddrukken, reliëfdrukken, foliedrukken, frezen, rillen of ritsen... Niets is ons te veel!

Dankzij onze jarenlange expertise in het vak, kan u vertrouwen op een partner die met vakkundigheid en kennis van zaken uw product laat schitteren!

Laat u inspireren door de TOPKWALITEIT van HELLYN

En draai 056/666771!

Tot snel!

Het Hellyn-Team

HELLYN KARTONNAGE

OOIGEMSTRAAT 22 · B-8710 WIELSBEKE

T 056 666 771 · F 056 665 771

MIEKE@HELLYN.BE · WWW.HELLYN.BE

Packaging is everything.... Dat is waar, verpak uw product in een mooi jasje. Als voorbeeld nemen we de stalenwaaier. U kan de verschillende producten bundelen in een compacte waaier waar uw klant mee aan de slag kan. In 1 handomdraai uw volledig assortiment in handen. Daarnaast kan voor uw stalenpresentatie een ringmap met stalenkaarten, afgewerkt met sluiting en handvat, een handige tool zijn. Om uw klanten te overtuigen van uw materiaal, laat u ze zien en voelen? Wens je nog een extra dimensie toe te voegen of wens je eruit te springen? Qua afwerking zijn er heel wat mogelijkheden om uniek naar buiten te komen:Pregen, blinddrukken, reliëfdrukken, foliedrukken, frezen, rillen of ritsen... Niets is ons te veel! Dankzij onze jarenlange expertise in het vak, kan u vertrouwen op een partner die met vakkundigheid en kennis van zaken uw product laat schitteren!Laat u inspireren door de TOPKWALITEIT van HELLYNEn draai 056/666771!Tot snel! Het Hellyn-TeamHELLYN KARTONNAGEOOIGEMSTRAAT 22 · B-8710 WIELSBEKET 056 666 771 · F 056 665 771MIEKE@HELLYN.BE · WWW.HELLYN.BE