In 2018 bundelden Hellyn Kartonnage, BDMO en Du Caju Printing de krachten. De fusie van de drie verpakkings-en kartonspecialisten is ondertussen achter de schermen afgerond en op 19 maart presenteerden ze hun nieuwe gemeenschappelijke logo. Het nieuwe logo bevat de originele huiskleuren en in het fijne lijnenspel zijn een doos deksel en presentatiemap te herkennen. Op die manier blijven de drie partners aanwezig, met hun eigen expertise en technische know-how.

De drie topondernemingen delen de passie, het vakmanschap en de kennis van een rijk verleden.

Elk apart en samen, als kartonspecialisten!

Waar bij BDMO en Du Caju de focus ligt op verpakking, ligt die bij Hellyn op presentatie.

Er is karton en dan zijn er de verpakkingen en presentatiemiddelen, die Du Caju Printing, BDMO en Hellyn elk afzonderlijk al een topreputatie opleverden.

Ook wie er op het eerste zicht minder mee vertrouwd is, heeft ze zeker al gezien en zelfs in huis gehaald. Koekjes van Jules Destrooper, pralines van Godiva en Leonidas of een cursus in een ringmap van Syntra of Vives, ze zitten allemaal in karton dat door Du Caju, BDMO en Hellyn werd omgetoverd tot kwaliteitsvolle, hoogwaardige verpakking.

Samen stellen de West- en Oost-Vlaamse ondernemingen 170 mensen tewerk en op zoek naar nog meer efficiëntie, innovatie en service, fusioneerden ze vorig jaar.

Wij kijken er steeds naar uit om samen te werken en mee te denken.

Mail naar mieke@hellyn.be of pauline@hellyn.be en bel 056/66 67 71!

Wij helpen u heel graag verder!

In 2018 bundelden Hellyn Kartonnage, BDMO en Du Caju Printing de krachten. De fusie van de drie verpakkings-en kartonspecialisten is ondertussen achter de schermen afgerond en op 19 maart presenteerden ze hun nieuwe gemeenschappelijke logo. Het nieuwe logo bevat de originele huiskleuren en in het fijne lijnenspel zijn een doos deksel en presentatiemap te herkennen. Op die manier blijven de drie partners aanwezig, met hun eigen expertise en technische know-how. De drie topondernemingen delen de passie, het vakmanschap en de kennis van een rijk verleden.Elk apart en samen, als kartonspecialisten! Waar bij BDMO en Du Caju de focus ligt op verpakking, ligt die bij Hellyn op presentatie.Er is karton en dan zijn er de verpakkingen en presentatiemiddelen, die Du Caju Printing, BDMO en Hellyn elk afzonderlijk al een topreputatie opleverden. Ook wie er op het eerste zicht minder mee vertrouwd is, heeft ze zeker al gezien en zelfs in huis gehaald. Koekjes van Jules Destrooper, pralines van Godiva en Leonidas of een cursus in een ringmap van Syntra of Vives, ze zitten allemaal in karton dat door Du Caju, BDMO en Hellyn werd omgetoverd tot kwaliteitsvolle, hoogwaardige verpakking. Samen stellen de West- en Oost-Vlaamse ondernemingen 170 mensen tewerk en op zoek naar nog meer efficiëntie, innovatie en service, fusioneerden ze vorig jaar.Wij kijken er steeds naar uit om samen te werken en mee te denken. Mail naar mieke@hellyn.be of pauline@hellyn.be en bel 056/66 67 71!Wij helpen u heel graag verder!