We nemen u graag mee in ons assortiment:

- Display met voet: U kiest voor een tafeldisplay die bestaat uit de klassieke pancarte met enkele of dubbele steunvoet en ophangoog, afgewerkt met omgevouwen randen of zichtbaar kartonnen randen. Of voor losse steunvoetjes waardoor u een beeld aan beide kanten van de pancarte kan plaatsen. Met behulp van een rillijn of een ritslijn staat de pancarte op zich en hebt u helemaal geen steunvoetjes nodig.

Mooie eye-catchers die uw product perfect in de kijker zetten !

- Display met folderbakje: Wij bieden u een ruim assortiment folderhouders aan voor uw brochures of leaflets in de meest uiteenlopende afmetingen. Eén of meerdere A6-, A5- of A4-folders? Eén of meerdere bakjes naast elkaar? Vertel ons hoe u uw folders wil presenteren en wij helpen u met plezier en op maat verder.

-Productdisplay: Een productdisplay met een uitkapping waar uw product perfect in past. De eye-catcher om de interesse van uw klant op te wekken of om op een gemakkelijke manier informatie te geven over uw product. Met een geschikte slogan of bijpassend beeld heeft u met uw productdisplay zo gescoord.

Had u graag hierover meer informatie ontvangen?

Laat u inspireren door de TOPKWALITEIT van HELLYN

En draai 056/66.67.71!

Tot snel!

Het Hellyn-Team

HELLYN KARTONNAGE

OOIGEMSTRAAT 22 · B-8710 WIELSBEKE

T 056 666 771 · F 056 665 771

MIEKE@HELLYN.BE · WWW.HELLYN.BE

We nemen u graag mee in ons assortiment: - Display met voet: U kiest voor een tafeldisplay die bestaat uit de klassieke pancarte met enkele of dubbele steunvoet en ophangoog, afgewerkt met omgevouwen randen of zichtbaar kartonnen randen. Of voor losse steunvoetjes waardoor u een beeld aan beide kanten van de pancarte kan plaatsen. Met behulp van een rillijn of een ritslijn staat de pancarte op zich en hebt u helemaal geen steunvoetjes nodig.Mooie eye-catchers die uw product perfect in de kijker zetten ! - Display met folderbakje: Wij bieden u een ruim assortiment folderhouders aan voor uw brochures of leaflets in de meest uiteenlopende afmetingen. Eén of meerdere A6-, A5- of A4-folders? Eén of meerdere bakjes naast elkaar? Vertel ons hoe u uw folders wil presenteren en wij helpen u met plezier en op maat verder.-Productdisplay: Een productdisplay met een uitkapping waar uw product perfect in past. De eye-catcher om de interesse van uw klant op te wekken of om op een gemakkelijke manier informatie te geven over uw product. Met een geschikte slogan of bijpassend beeld heeft u met uw productdisplay zo gescoord.Had u graag hierover meer informatie ontvangen?Laat u inspireren door de TOPKWALITEIT van HELLYNEn draai 056/66.67.71!Tot snel! Het Hellyn-TeamHELLYN KARTONNAGEOOIGEMSTRAAT 22 · B-8710 WIELSBEKET 056 666 771 · F 056 665 771MIEKE@HELLYN.BE · WWW.HELLYN.BE