Naast ringmappen, die als stalenmap dienst doen, bieden wij een uitgebreid gamma staalkaarten en staalmappen aan voor de textielindustrie, de bouwsector, de decoratiebranche en voor al wie stalen op een mooie manier wil presenteren aan zijn klanten.

In schuim, of op te kleven, het is soms puzzelen om alles mooi en overzichtelijk te bundelen maar dankzij onze jarenlange ervaring, kunnen wij u met raad en daab bijstaan. Ons team begeleidt u als de beste ondersteunen in het zoeken naar oplossingen om tot een mooi en professioneel resultaat te komen.

Dus aarzel niet en neemt contact op met onze sales dienst voor uw vragen.

Wij willen immers voor u de beste en meest betrouwbare partner zijn in de productie van op maat van al uw gepersonaliseerde creatieve presentatiemiddelen in uw huisstijl.

Had u graag hierover meer informatie ontvangen?

Laat u inspireren door de TOPKWALITEIT van HELLYN

En draai 056/66.67.71!

Tot snel!

Het Hellyn-Team

HELLYN KARTONNAGE

OOIGEMSTRAAT 22 · B-8710 WIELSBEKE

T 056 666 771 · F 056 665 771

MIEKE@HELLYN.BE · WWW.HELLYN.BE

Naast ringmappen, die als stalenmap dienst doen, bieden wij een uitgebreid gamma staalkaarten en staalmappen aan voor de textielindustrie, de bouwsector, de decoratiebranche en voor al wie stalen op een mooie manier wil presenteren aan zijn klanten.In schuim, of op te kleven, het is soms puzzelen om alles mooi en overzichtelijk te bundelen maar dankzij onze jarenlange ervaring, kunnen wij u met raad en daab bijstaan. Ons team begeleidt u als de beste ondersteunen in het zoeken naar oplossingen om tot een mooi en professioneel resultaat te komen.Dus aarzel niet en neemt contact op met onze sales dienst voor uw vragen.Wij willen immers voor u de beste en meest betrouwbare partner zijn in de productie van op maat van al uw gepersonaliseerde creatieve presentatiemiddelen in uw huisstijl. Had u graag hierover meer informatie ontvangen?Laat u inspireren door de TOPKWALITEIT van HELLYNEn draai 056/66.67.71!Tot snel! Het Hellyn-TeamHELLYN KARTONNAGEOOIGEMSTRAAT 22 · B-8710 WIELSBEKET 056 666 771 · F 056 665 771MIEKE@HELLYN.BE · WWW.HELLYN.BE