STAPPENPLAN

U zoekt een mooie, handige en stijlvolle presentatie van uw stalen om uw klanten beter te kunnen overtuigen. Wij maken voor u een harmonieus afgewerkt geheel voor perfecte productpresentaties. U scoort ongetwijfeld meer, beter én mooier!

1. Verzamel alle informatie of nodige onderdelen dat je graag in de map zou bundelen

  • Uw bedrijfsfolder of technische informatie
  • Uw naamkaartje
  • De bijhorende prijslijst
  • Uw productstalen op het juiste formaat
  • Een balpen
  • ....

2. Op basis van uw geselecteerde onderdelen bepalen we samen hoe uw map er moet uitzien

  • moeten de staaltjes uitneembaar zijn of mogen ze vast blijven zitten in de map?
  • welke formaat heeft de ideale map om alle elementen te kunnen bevatten?
  • wilt u uw catalogus erbij in ringen of mag die los worden toegevoegd?

3. We maken een dummy voor u aan en u krijgt de perfecte sjablonen voor uw design. U zorgt voor een perfect ontwerp in harmonie met de look en feel van uw bedrijf, en wij maken voor u een schitterende gepersonaliseerde en handige stalenkaart.

Bij Hellyn kartonnage controleren we steeds de bestanden voor we in productie gaan. We denken met u mee over de beste presentatievorm en we leveren u een kwalitatief product af, keurig op tijd volgens de gemaakte afspraken.

Had u graag hierover meer informatie ontvangen?

Laat u inspireren door de TOPKWALITEIT van HELLYN

En draai 056/66.67.71!

Tot snel!

Het Hellyn-Team

HELLYN KARTONNAGE

OOIGEMSTRAAT 22 · B-8710 WIELSBEKE

T 056 666 771 · F 056 665 771

MIEKE@HELLYN.BE · WWW.HELLYN.BE

STAPPENPLANU zoekt een mooie, handige en stijlvolle presentatie van uw stalen om uw klanten beter te kunnen overtuigen. Wij maken voor u een harmonieus afgewerkt geheel voor perfecte productpresentaties. U scoort ongetwijfeld meer, beter én mooier! 1. Verzamel alle informatie of nodige onderdelen dat je graag in de map zou bundelen2. Op basis van uw geselecteerde onderdelen bepalen we samen hoe uw map er moet uitzien3. We maken een dummy voor u aan en u krijgt de perfecte sjablonen voor uw design. U zorgt voor een perfect ontwerp in harmonie met de look en feel van uw bedrijf, en wij maken voor u een schitterende gepersonaliseerde en handige stalenkaart.Bij Hellyn kartonnage controleren we steeds de bestanden voor we in productie gaan. We denken met u mee over de beste presentatievorm en we leveren u een kwalitatief product af, keurig op tijd volgens de gemaakte afspraken.Had u graag hierover meer informatie ontvangen?Laat u inspireren door de TOPKWALITEIT van HELLYNEn draai 056/66.67.71!Tot snel! Het Hellyn-TeamHELLYN KARTONNAGEOOIGEMSTRAAT 22 · B-8710 WIELSBEKET 056 666 771 · F 056 665 771MIEKE@HELLYN.BE · WWW.HELLYN.BE