Een valiesje als opvallende drager voor beurzen, seminaries of opendeurdagen.

Uw klant wenst graag een mooie presentatie voor op hun beurs? Een kwalitatieve opberger om mee te geven aan hun klanten?

U kiest de look en de dikte, vulhoogtes zijn er vanaf 30 mm en een gekleurd handvat is uiteraard een meerwaarde dat in harmonie is met uw unieke opmaak.

Is een handvat overbodig dan kunnen wij u ook ons gamma clipboxen voorstellen.

Valiesjes en koffers op maat

De Clipboxen zijn er in 4 vulhoogtes : 15 mm, 30 mm , 45 mm, 60 mm. Dit op een formaat van A5 tot A3 of passend op maat van uw inhoud.

De clips van clipboxen kunnen in zwart, wit, rood of blauw zijn.

Wens je liever geen clips dan kan je kiezen voor de luxe verpakkingsdoos. Dit is een collectors item, ware luxe verpakkingen om te bewaren. Een onzichtbaar magneetslot houdt de luxe verpakkingsdozen stijlvol dicht. Een gefreesde rug geeft de luxe verpakkingsdozen de perfecte strakke look.

Welke sectoren gebruiken heel vaak deze handige opbergtools?

Verzekeringskantoren, banken, uitzendkantoren, productiebedrijven, hogescholen,... Hebt u klanten die deze presentatietool kunnen gebruiken? Wij helpen u graag verder op weg met de nodige informatie, technische ondersteuning.

Clipboxen in 4 vulhoogtes

Wenst u een model te ontvangen? Contacteer ons, dan bezorgen wij u enkele stalen.

Bekijk alvast onze producten op onze website www.hellyn.be of voor meer informatie neem contact op info@hellyn.be of 056 66 67 71

Als plastificatie is het steeds handig om voor duurzame producten een krasvrij bestendige folie te bestellen. Hierin zijn er verschillende mogelijkheden:

Heb je liever een matte look dan kunt u kiezen voor krasvrij matte plastificatie. Daarnaast kan je ook kiezen voor parelstructuur, fijnlinnen, canvas of leder.

Deze krasvrij bestendige structuren hebben wel als basis een glanzende look maar zijn de beste oplossing om uw valiesje of clipbox te beschermen en te doen stralen.

Voor meer informatie rond plastificatie kunt u steeds terecht op 056 66 92 42 of mail naar info@plastibook.be

Een valiesje als opvallende drager voor beurzen, seminaries of opendeurdagen.Uw klant wenst graag een mooie presentatie voor op hun beurs? Een kwalitatieve opberger om mee te geven aan hun klanten? U kiest de look en de dikte, vulhoogtes zijn er vanaf 30 mm en een gekleurd handvat is uiteraard een meerwaarde dat in harmonie is met uw unieke opmaak.Is een handvat overbodig dan kunnen wij u ook ons gamma clipboxen voorstellen. Valiesjes en koffers op maatDe Clipboxen zijn er in 4 vulhoogtes : 15 mm, 30 mm , 45 mm, 60 mm. Dit op een formaat van A5 tot A3 of passend op maat van uw inhoud.De clips van clipboxen kunnen in zwart, wit, rood of blauw zijn.Wens je liever geen clips dan kan je kiezen voor de luxe verpakkingsdoos. Dit is een collectors item, ware luxe verpakkingen om te bewaren. Een onzichtbaar magneetslot houdt de luxe verpakkingsdozen stijlvol dicht. Een gefreesde rug geeft de luxe verpakkingsdozen de perfecte strakke look.Welke sectoren gebruiken heel vaak deze handige opbergtools?Verzekeringskantoren, banken, uitzendkantoren, productiebedrijven, hogescholen,... Hebt u klanten die deze presentatietool kunnen gebruiken? Wij helpen u graag verder op weg met de nodige informatie, technische ondersteuning.Clipboxen in 4 vulhoogtesWenst u een model te ontvangen? Contacteer ons, dan bezorgen wij u enkele stalen.Bekijk alvast onze producten op onze website www.hellyn.be of voor meer informatie neem contact op info@hellyn.be of 056 66 67 71Als plastificatie is het steeds handig om voor duurzame producten een krasvrij bestendige folie te bestellen. Hierin zijn er verschillende mogelijkheden:Heb je liever een matte look dan kunt u kiezen voor krasvrij matte plastificatie. Daarnaast kan je ook kiezen voor parelstructuur, fijnlinnen, canvas of leder.Deze krasvrij bestendige structuren hebben wel als basis een glanzende look maar zijn de beste oplossing om uw valiesje of clipbox te beschermen en te doen stralen.Voor meer informatie rond plastificatie kunt u steeds terecht op 056 66 92 42 of mail naar info@plastibook.be