- Uw volledige collectie tapijtstalen, stoffen, raamdecoratie, betegeling, etc. in één oogopslag én overzichtelijk gepresenteerd.

- Een handige en compacte tool bij uw presentaties aan uw klanten.

- Gepersonaliseerde staalkaarten passen uiteraard volledig in uw huisstijl.

Ja, bij Hellyn kartonnage staat meedenken centraal mits wij uw solide en betrouwbaar huis van vertrouwen zijn.

Dit vertrouwen verdienen wij elke dag door excellente productkwaliteit en stipte levertijden na te streven op elk moment. Wij mikken naar perfectie in de voorbereiding, de opvolging, de uitvoering, de verpakking én de levering van uw product.

Wij willen op die manier de beste en meest betrouwbare partner zijn in de productie op maat van tijdsgebonden, gepersonaliseerde en creatieve presentatiemiddelen in uw huisstijl.

Op basis van het aantal stalen en het gewenste formaat, maken wij voor u een twee-, drie-, of vierluik met bijhorende referenties voor een perfect overzicht.

Had u graag hierover meer informatie ontvangen?

Laat u inspireren door de TOPKWALITEIT van HELLYN

En draai 056/66.67.71!

Tot snel!

Het Hellyn-Team

HELLYN KARTONNAGE

OOIGEMSTRAAT 22 · B-8710 WIELSBEKE

T 056 666 771 · F 056 665 771

MIEKE@HELLYN.BE · WWW.HELLYN.BE

- Uw volledige collectie tapijtstalen, stoffen, raamdecoratie, betegeling, etc. in één oogopslag én overzichtelijk gepresenteerd.- Een handige en compacte tool bij uw presentaties aan uw klanten.- Gepersonaliseerde staalkaarten passen uiteraard volledig in uw huisstijl.Ja, bij Hellyn kartonnage staat meedenken centraal mits wij uw solide en betrouwbaar huis van vertrouwen zijn. Dit vertrouwen verdienen wij elke dag door excellente productkwaliteit en stipte levertijden na te streven op elk moment. Wij mikken naar perfectie in de voorbereiding, de opvolging, de uitvoering, de verpakking én de levering van uw product.Wij willen op die manier de beste en meest betrouwbare partner zijn in de productie op maat van tijdsgebonden, gepersonaliseerde en creatieve presentatiemiddelen in uw huisstijl.Op basis van het aantal stalen en het gewenste formaat, maken wij voor u een twee-, drie-, of vierluik met bijhorende referenties voor een perfect overzicht.Had u graag hierover meer informatie ontvangen?Laat u inspireren door de TOPKWALITEIT van HELLYNEn draai 056/66.67.71!Tot snel! Het Hellyn-TeamHELLYN KARTONNAGEOOIGEMSTRAAT 22 · B-8710 WIELSBEKET 056 666 771 · F 056 665 771MIEKE@HELLYN.BE · WWW.HELLYN.BE