De kwaliteit, het design, de kleuren .... Veel factoren die beslissend kunnen zijn. Daarvoor staat ons team 100 % paraat om hun kennis met u te delen en u te ondersteunen in deze realisatie.

Naast een kwalitatieve stalenmap is het natuurlijk ook van groot belang om de gebruiker uw product voor te stellen. Welke mogelijkheden zijn er om uw product te laten schitteren?

We hebben staalkaarten voor opgekleefde stalen, of voorzien van schuim voor uw stalenpresentatie. Daarnaast bestaan stalenwaaiers en kan u stalen opbergen in luxemappen met ringen.

Uw product opkleven op een staalkaart?

Staalkaarten voor opgekleefde stalen: Wij gebruiken kwalitatieve folies die ervoor zorgen dat uw stalen stevige hechting hebben op de presentatietool. Plastificeren doen we "in huis" en hier werken we met de meest kwalitatieve producten om u te garanderen dat uw product stevig op het staal vast hangt.

Is uw product niet opkleefbaar?

Stalenpresentatie in schuim: Is uw product niet opkleefbaar? Wenst u dat de klant uw product even kan vastnemen, kan voelen ? Dan maken we gebruik van stalenpresentatie in schuim.

Heeft u een groot assortiment?

Stalenwaaier: Heeft u een groot assortiment dat u compact wenst voor te stellen? Dan is er de handige tool , de stalenwaaier.

Heeft u een veranderlijk gamma?

Stalen in luxemappen met ringen: Een luxe verzamelmap met een assortiment van uw gamma. Een ringmap is en blijft handig omdat er steeds stalen kunnen verwijderd en toegevoegd worden.

Zo zie je maar dat we voor alles een oplossing vinden. Een heel uitgebreid aanbod met tal van mogelijkheden.

Bel ons voor het nodige advies en wij laten uw stalen schitteren.

Laat u inspireren door de TOPKWALITEIT van HELLYN

En draai 056/666771 !

Tot snel !

Het Hellyn-Team

HELLYN KARTONNAGE

OOIGEMSTRAAT 22 · B-8710 WIELSBEKE

T 056 666 771 · F 056 665 771

MIEKE@HELLYN.BE · WWW.HELLYN.BE

De kwaliteit, het design, de kleuren .... Veel factoren die beslissend kunnen zijn. Daarvoor staat ons team 100 % paraat om hun kennis met u te delen en u te ondersteunen in deze realisatie. Naast een kwalitatieve stalenmap is het natuurlijk ook van groot belang om de gebruiker uw product voor te stellen. Welke mogelijkheden zijn er om uw product te laten schitteren? We hebben staalkaarten voor opgekleefde stalen, of voorzien van schuim voor uw stalenpresentatie. Daarnaast bestaan stalenwaaiers en kan u stalen opbergen in luxemappen met ringen.Uw product opkleven op een staalkaart? Staalkaarten voor opgekleefde stalen: Wij gebruiken kwalitatieve folies die ervoor zorgen dat uw stalen stevige hechting hebben op de presentatietool. Plastificeren doen we "in huis" en hier werken we met de meest kwalitatieve producten om u te garanderen dat uw product stevig op het staal vast hangt. Is uw product niet opkleefbaar?Stalenpresentatie in schuim: Is uw product niet opkleefbaar? Wenst u dat de klant uw product even kan vastnemen, kan voelen ? Dan maken we gebruik van stalenpresentatie in schuim. Heeft u een groot assortiment?Stalenwaaier: Heeft u een groot assortiment dat u compact wenst voor te stellen? Dan is er de handige tool , de stalenwaaier.Heeft u een veranderlijk gamma?Stalen in luxemappen met ringen: Een luxe verzamelmap met een assortiment van uw gamma. Een ringmap is en blijft handig omdat er steeds stalen kunnen verwijderd en toegevoegd worden.Zo zie je maar dat we voor alles een oplossing vinden. Een heel uitgebreid aanbod met tal van mogelijkheden.Bel ons voor het nodige advies en wij laten uw stalen schitteren.Laat u inspireren door de TOPKWALITEIT van HELLYNEn draai 056/666771 !Tot snel ! Het Hellyn-TeamHELLYN KARTONNAGEOOIGEMSTRAAT 22 · B-8710 WIELSBEKET 056 666 771 · F 056 665 771MIEKE@HELLYN.BE · WWW.HELLYN.BE