Hellyn Kartonnage heeft ook hier een oplossing voor : onze clipbox in vulhoogte naar keuze (15,30,45 of 60 mm) wordt passend gemaakt aan wat u erin kwijt wil. We maken hem staand of liggend en met korte flap of lange flap, maar sowieso gepersonaliseerd én in een leuke look, om bij uw klanten op te vallen !

Hou je niet van die gekleurde clips, dan maken wij voor u helemaal op maat een luxe-versie, met magneetsluiting én gefreesd naar een mooi strak eindresultaat ! Een premium verzameldoos helemaal in uw huisstijl ! Met foliedruk, lak of blinddruk geef je er bovendien nog nét dat ietsje meer aan !

Bekijk wat voorbeelden op www.hellyn.be, of contacteer ons om ook voor u een voorstel uit te werken.

U zal blij zijn met het eindresultaat !

Voor de plastificatie schuiven we graag de krasvrije structuurfolie PEARL naar voor.

Voelt goed aan, is krasbestendig en beschermt tegen vuile handen !!

Klassevol, met lichtglanzende toets, en een ideale afwerkingslaag voor een schitterend eindresultaat !

Vraag onze stalenwaaier aan, en ontdek zelf hoe mooi die PEARL wel kan zijn !

Wij zijn te vinden op www.plastibook.be of via 056/66 92 42 !

Hellyn Kartonnage heeft ook hier een oplossing voor : onze clipbox in vulhoogte naar keuze (15,30,45 of 60 mm) wordt passend gemaakt aan wat u erin kwijt wil. We maken hem staand of liggend en met korte flap of lange flap, maar sowieso gepersonaliseerd én in een leuke look, om bij uw klanten op te vallen !Hou je niet van die gekleurde clips, dan maken wij voor u helemaal op maat een luxe-versie, met magneetsluiting én gefreesd naar een mooi strak eindresultaat ! Een premium verzameldoos helemaal in uw huisstijl ! Met foliedruk, lak of blinddruk geef je er bovendien nog nét dat ietsje meer aan !Bekijk wat voorbeelden op www.hellyn.be, of contacteer ons om ook voor u een voorstel uit te werken.U zal blij zijn met het eindresultaat !Voor de plastificatie schuiven we graag de krasvrije structuurfolie PEARL naar voor.Voelt goed aan, is krasbestendig en beschermt tegen vuile handen !!Klassevol, met lichtglanzende toets, en een ideale afwerkingslaag voor een schitterend eindresultaat !Vraag onze stalenwaaier aan, en ontdek zelf hoe mooi die PEARL wel kan zijn !Wij zijn te vinden op www.plastibook.be of via 056/66 92 42 !