Verpakking en presentatie wordt steeds belangrijker. Het is een uitstekende vorm van contact met de eindverbruiker. Hellyn Kartonnage is zich daar goed van bewust en denkt nét daarom graag met u mee.

Mooie en professionele gepersonaliseerde presentatiemiddelen zijn onontbeerlijk voor vele sectoren.

Zij helpen mee het product in de kijker te zetten, wat ontegensprekelijk resulteert in mooiere verkoopsresultaten. Want, zeg nu zelf, een mooie presentatie van een product of van uw stalencollectie, daar scoor je toch mee?!

Dankzij ons ruim aanbod zijn de mogelijkheden onbeperkt en leveren we talloze producten op maat. Bij Hellyn bent u ervan verzekerd dat de huisstijl van uw klant uniform is op al hun presentatiemateriaal.

Wenst uw klant iets sober, iets heel creatief, handig of gewoon een tikkeltje exclusief? Wat uw klant ook wenst, Hellyn voert het graag voor u uit!

Onze jarenlange ervaring, vakkennis én onze passie maken van ons de experts in het vak en voor u de perfecte partner in kartonnagewerk.

Meer informatie? Mail naar mieke@hellyn.be of pauline@hellyn.be of bel 056/66 67 71!

Hellyn Kartonnage - Ooigemstraat 22 - Zone IV B - 8710 Wielsbeke

Verpakking en presentatie wordt steeds belangrijker. Het is een uitstekende vorm van contact met de eindverbruiker. Hellyn Kartonnage is zich daar goed van bewust en denkt nét daarom graag met u mee. Mooie en professionele gepersonaliseerde presentatiemiddelen zijn onontbeerlijk voor vele sectoren. Zij helpen mee het product in de kijker te zetten, wat ontegensprekelijk resulteert in mooiere verkoopsresultaten. Want, zeg nu zelf, een mooie presentatie van een product of van uw stalencollectie, daar scoor je toch mee?! Dankzij ons ruim aanbod zijn de mogelijkheden onbeperkt en leveren we talloze producten op maat. Bij Hellyn bent u ervan verzekerd dat de huisstijl van uw klant uniform is op al hun presentatiemateriaal. Wenst uw klant iets sober, iets heel creatief, handig of gewoon een tikkeltje exclusief? Wat uw klant ook wenst, Hellyn voert het graag voor u uit!Onze jarenlange ervaring, vakkennis én onze passie maken van ons de experts in het vak en voor u de perfecte partner in kartonnagewerk.Meer informatie? Mail naar mieke@hellyn.be of pauline@hellyn.be of bel 056/66 67 71!Hellyn Kartonnage - Ooigemstraat 22 - Zone IV B - 8710 Wielsbeke