U wilt uw product, project of voorstel presenteren op een originele, degelijke en mooie manier? Zoek niet verder!Hellyn maakt uw stalenmap op maat zodat deze aan alle wensen van uw klant voldoet.

  • Beschikbaar in het door u gewenste formaat, van groot tot klein.
  • Mogelijk met verschillende afwerkingen.
  • Schuiminterieur of kartonnen insert.
  • Uw eigen bedrukking - persoonlijk en nét dat tikkeltje meer.

Luxeafwerking met een magneetsluiting, partiële UV-lak of zeefdruk? Alles kan!

Bespreek geheel vrijblijvend uw idee met Mieke (mieke@hellyn.be) of Pauline (pauline@hellyn.be).

Neem ook zeker eens een kijkje op www.hellyn.be voor productfoto's en inspiratie. Laat u inspireren door deze projecten en contacteer ons om samen te bekijken hoe wij de projecten van jullie klanten mee kunnen ondersteunen!

#kooplokaal #presentationtools #sticktogether #oneteam #stayhealthy

U wilt uw product, project of voorstel presenteren op een originele, degelijke en mooie manier? Zoek niet verder!Hellyn maakt uw stalenmap op maat zodat deze aan alle wensen van uw klant voldoet.Luxeafwerking met een magneetsluiting, partiële UV-lak of zeefdruk? Alles kan!Bespreek geheel vrijblijvend uw idee met Mieke (mieke@hellyn.be) of Pauline (pauline@hellyn.be).Neem ook zeker eens een kijkje op www.hellyn.be voor productfoto's en inspiratie. Laat u inspireren door deze projecten en contacteer ons om samen te bekijken hoe wij de projecten van jullie klanten mee kunnen ondersteunen!#kooplokaal #presentationtools #sticktogether #oneteam #stayhealthy