Bij Hellyn streven wij telkens opnieuw naar de perfectie en halen wij voor ieder project het onderste uit de kan. Zo hopen wij steeds aan al uw verwachtingen te voldoen.

Jan Hellyn is verantwoordelijk voor de productie en ziet nauwlettend toe op het hele productieproces. "Wij omkleven grijs karton tot een groot formaat van 720mm x 1010mm met ons kwalitatief en hoogtechnologisch machinepark. Snelheid is één van onze belangrijkste troeven. Wij respecteren uw deadlines zo goed mogelijk, ook al is de gevraagde leveringstermijn kort! Om dit te realiseren is het van cruciaal belang dat de productie in-house én op Belgische bodem gebeurt."

Voor ieder project kunt u steeds bij onze vakmensen terecht. Voor ons gaat er immers niets boven een persoonlijke aanpak!

Nood aan een expert op vlak van kartonnage? Neem contact op met Pauline Clarysse of Mieke Hellyn - pauline@hellyn - mieke@hellyn.be

Hellyn Kartonnage - Ooigemstraat 22 - 8710 Wielsbeke - 056 666 771

Bij Hellyn streven wij telkens opnieuw naar de perfectie en halen wij voor ieder project het onderste uit de kan. Zo hopen wij steeds aan al uw verwachtingen te voldoen. Jan Hellyn is verantwoordelijk voor de productie en ziet nauwlettend toe op het hele productieproces. "Wij omkleven grijs karton tot een groot formaat van 720mm x 1010mm met ons kwalitatief en hoogtechnologisch machinepark. Snelheid is één van onze belangrijkste troeven. Wij respecteren uw deadlines zo goed mogelijk, ook al is de gevraagde leveringstermijn kort! Om dit te realiseren is het van cruciaal belang dat de productie in-house én op Belgische bodem gebeurt."Voor ieder project kunt u steeds bij onze vakmensen terecht. Voor ons gaat er immers niets boven een persoonlijke aanpak!Nood aan een expert op vlak van kartonnage? Neem contact op met Pauline Clarysse of Mieke Hellyn - pauline@hellyn - mieke@hellyn.beHellyn Kartonnage - Ooigemstraat 22 - 8710 Wielsbeke - 056 666 771