De sector van het gepersonaliseerd presentatiemateriaal verandert en verschuift permanent. Jan en Mieke Hellyn kennen natuurlijk het klappen van de zweep: "We bestaan ondertussen een halve eeuw. Dat is op vlak van ervaring en kennis van onschatbare waarde maar het illustreert vooral dat onze troeven en de waarden, waarop we elke dag blijven inzetten, nog steeds relevant zijn. Kwaliteit, innovatie en de persoonlijke aanpak zijn cruciaal voor ons. En voor onze klanten." Het zorgt ervoor dat er geen beter adres bestaat wanneer u op zoek bent naar een luxeverpakking, foedraal, bodem-dekseldoos, magneetdoos, staalkaart, ringmap of uiteenlopend pos-materiaal.

Toch waait er sinds 2019 ook een enthousiaste nieuwe wind door de toonzaal in Wielsbeke: Pauline Clarysse versterkt de commerciële buitendienst en - het mag gezegd - doet dat zeer gedreven. "Ik heb een grafische achtergrond en ervaring in de reclamewereld, maar vooral een grote passie voor papier en karton. Dat klinkt wellicht vreemd, uit de mond van een jonge digital native, maar ik geloof bijvoorbeeld ook nog steeds heel hard in persoonlijk contact, in spreken met mensen en elkaar ontmoeten."

Pauline verpersoonlijkt de hedendaagse troeven die ervoor zorgen dat Hellyn Kartonnage ook in de toekomst de standaard zal blijven als het over presentatiemateriaal gaat: een jonge en frisse dynamiek, gekoppeld aan veel traditie, veel vakmanschap en een gezond respect voor 'oude' waarden. Hellyn kan, sterker dan ooit, de toekomst tegemoet kijken.

Bespreek uw presentatieproject met Pauline en ervaar meteen haar enthousiasme. Ze komt graag bij u langs. Ook Mieke en Jan zijn vanzelfsprekend altijd bereid.

pauline@hellyn.be

mieke@hellyn.be

www.hellyn.be

Hellyn - Ooigemstraat 22 - 056/66.67.71

De sector van het gepersonaliseerd presentatiemateriaal verandert en verschuift permanent. Jan en Mieke Hellyn kennen natuurlijk het klappen van de zweep: "We bestaan ondertussen een halve eeuw. Dat is op vlak van ervaring en kennis van onschatbare waarde maar het illustreert vooral dat onze troeven en de waarden, waarop we elke dag blijven inzetten, nog steeds relevant zijn. Kwaliteit, innovatie en de persoonlijke aanpak zijn cruciaal voor ons. En voor onze klanten." Het zorgt ervoor dat er geen beter adres bestaat wanneer u op zoek bent naar een luxeverpakking, foedraal, bodem-dekseldoos, magneetdoos, staalkaart, ringmap of uiteenlopend pos-materiaal.Toch waait er sinds 2019 ook een enthousiaste nieuwe wind door de toonzaal in Wielsbeke: Pauline Clarysse versterkt de commerciële buitendienst en - het mag gezegd - doet dat zeer gedreven. "Ik heb een grafische achtergrond en ervaring in de reclamewereld, maar vooral een grote passie voor papier en karton. Dat klinkt wellicht vreemd, uit de mond van een jonge digital native, maar ik geloof bijvoorbeeld ook nog steeds heel hard in persoonlijk contact, in spreken met mensen en elkaar ontmoeten."Pauline verpersoonlijkt de hedendaagse troeven die ervoor zorgen dat Hellyn Kartonnage ook in de toekomst de standaard zal blijven als het over presentatiemateriaal gaat: een jonge en frisse dynamiek, gekoppeld aan veel traditie, veel vakmanschap en een gezond respect voor 'oude' waarden. Hellyn kan, sterker dan ooit, de toekomst tegemoet kijken. Bespreek uw presentatieproject met Pauline en ervaar meteen haar enthousiasme. Ze komt graag bij u langs. Ook Mieke en Jan zijn vanzelfsprekend altijd bereid. pauline@hellyn.bemieke@hellyn.bewww.hellyn.beHellyn - Ooigemstraat 22 - 056/66.67.71