Deze foedraal bevat ruimte voor zes ringmappen met flap. Door de praktische handvaten zijn de mappen gemakkelijk uit het foedraal te nemen. Deze foedraal werd afgewerkt met een krasvrij matte plastificatie en een mooi UV-vernis van het logo.

Wenst u uw ringmap of stalenkaart op te bergen in een mooie box? Een foedraal zorgt ervoor dat documentatie op een overzichtelijke manier samen wordt gepresenteerd en gemakkelijk vervoerd kan worden. Steeds passend op maat van de inhoud.

Wenst uw klant een duimgreep, schuine hoek, sluitklep of een luxe afwerking met een partiële UV-vernis? Dat kan! Onze afgewerkte producten blinken uit vanwege uw slimme ontwerp en onze perfecte afwerking.

Welk presentatieproduct op maat mag Hellyn voor u maken?Laat u inspireren door de vele foto's, of nodig ons uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u of in onze showroom in Wielsbeke.

Contacteer pauline@hellyn.be ou mieke@hellyn.be

Hellyn Kartonnage - Ooigemstraat 22 - 8710 Wielsbeke - 056 666 771

Deze foedraal bevat ruimte voor zes ringmappen met flap. Door de praktische handvaten zijn de mappen gemakkelijk uit het foedraal te nemen. Deze foedraal werd afgewerkt met een krasvrij matte plastificatie en een mooi UV-vernis van het logo. Wenst u uw ringmap of stalenkaart op te bergen in een mooie box? Een foedraal zorgt ervoor dat documentatie op een overzichtelijke manier samen wordt gepresenteerd en gemakkelijk vervoerd kan worden. Steeds passend op maat van de inhoud. Wenst uw klant een duimgreep, schuine hoek, sluitklep of een luxe afwerking met een partiële UV-vernis? Dat kan! Onze afgewerkte producten blinken uit vanwege uw slimme ontwerp en onze perfecte afwerking. Welk presentatieproduct op maat mag Hellyn voor u maken?Laat u inspireren door de vele foto's, of nodig ons uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u of in onze showroom in Wielsbeke.Contacteer pauline@hellyn.be ou mieke@hellyn.be Hellyn Kartonnage - Ooigemstraat 22 - 8710 Wielsbeke - 056 666 771