Om afstand te houden

Tape en vloerstickers: voor de openbare dienstverlening, supermarkten en apotheken om de 1,5 meter afstand aan te geven. De stickers zijn verkrijgbaar in standaardformaten en eigen formaat, te bestellen vanaf één stuk.

Aandachttrekkers

Breng de maatregelen goed onder de aandacht om de veiligheid te waarborgen. Handig: spandoeken, roll-up banners, deurhangers plexiglasschermen en balie- en tafeldisplays. Ook (bevestigings)accessoires zijn mee te bestellen.

Veiligheidskleding

Veiligheidshesjes en trainingshesjes zijn beschikbaar in verschillende kleuren en zijn voorzien van reflecterende banen die zorgen voor extra zichtbaarheid. Hierdoor zijn ze ook geschikt voor medewerkers die buiten werken.

Een hart onder de riem

Postbodes volgen de hygiënemaatregelen en blijven gewoon bezorgen. Tijdens de social distancing zijn kaarten het medium om collega's, familie en vrienden te laten weten dat ze niet alleen zijn.

Print.com staat voor je klaar

Bovengenoemde producten zijn verkrijgbaar in onze webapp. Heb je nog geen toegang? Neem dan contact op met Bruno Mossay, onze Country Captain in België op +32 3 808 30 41 of meld je aan via print.com/professional.

Ook bij ons zijn de nodige maatregelen getroffen en worden de adviezen opgevolgd. De productie draait op een veilige manier door en overige werkplekken zijn ingericht op thuiswerken. Daarmee is Print.com goed bereikbaar om je toegang te geven tot de webapp, vragen te beantwoorden en alle bestellingen op tijd bij je te bezorgen.

Om afstand te houdenTape en vloerstickers: voor de openbare dienstverlening, supermarkten en apotheken om de 1,5 meter afstand aan te geven. De stickers zijn verkrijgbaar in standaardformaten en eigen formaat, te bestellen vanaf één stuk. AandachttrekkersBreng de maatregelen goed onder de aandacht om de veiligheid te waarborgen. Handig: spandoeken, roll-up banners, deurhangers plexiglasschermen en balie- en tafeldisplays. Ook (bevestigings)accessoires zijn mee te bestellen.VeiligheidskledingVeiligheidshesjes en trainingshesjes zijn beschikbaar in verschillende kleuren en zijn voorzien van reflecterende banen die zorgen voor extra zichtbaarheid. Hierdoor zijn ze ook geschikt voor medewerkers die buiten werken.Een hart onder de riemPostbodes volgen de hygiënemaatregelen en blijven gewoon bezorgen. Tijdens de social distancing zijn kaarten het medium om collega's, familie en vrienden te laten weten dat ze niet alleen zijn. Print.com staat voor je klaarBovengenoemde producten zijn verkrijgbaar in onze webapp. Heb je nog geen toegang? Neem dan contact op met Bruno Mossay, onze Country Captain in België op +32 3 808 30 41 of meld je aan via print.com/professional.Ook bij ons zijn de nodige maatregelen getroffen en worden de adviezen opgevolgd. De productie draait op een veilige manier door en overige werkplekken zijn ingericht op thuiswerken. Daarmee is Print.com goed bereikbaar om je toegang te geven tot de webapp, vragen te beantwoorden en alle bestellingen op tijd bij je te bezorgen.