De plaatmontagetapes tesa Softprint® zijn voorzien van hoogwaardige acrylkleefstoffen om topprestaties te verzekeren in elke fase van het proces. Om de herbruikbaarheid van plaatmontagetapes te verhogen, is er een zeker evenwicht nodig tussen de kleefstof van de plaat en van de mof. De voornaamste uitdaging voor de tape bestaat erin om op de mof te blijven na het demontageproces van de plaat. Er is dan ook een stevigere bevestiging langs de mofzijde nodig.

Naast de kleefkracht, zijn ook de eigenschappen van het schuim van cruciaal belang voor de printkwaliteit.

Het speciaal ontworpen schuim van onze tesa Softprint®-plaatmontagetapes garandeert een uitzonderlijke elasticiteit en veerkracht na langdurige samendrukking en langdurig gebruik. Zelfs een wijziging van het printmotief tussen twee plaatwissels die elkaar snel opvolgen, vormt geen enkel probleem voor ons hoogwaardige schuim.

De plaatmontagetapes tesa Softprint® zijn voorzien van hoogwaardige acrylkleefstoffen om topprestaties te verzekeren in elke fase van het proces. Om de herbruikbaarheid van plaatmontagetapes te verhogen, is er een zeker evenwicht nodig tussen de kleefstof van de plaat en van de mof. De voornaamste uitdaging voor de tape bestaat erin om op de mof te blijven na het demontageproces van de plaat. Er is dan ook een stevigere bevestiging langs de mofzijde nodig.Naast de kleefkracht, zijn ook de eigenschappen van het schuim van cruciaal belang voor de printkwaliteit.Het speciaal ontworpen schuim van onze tesa Softprint®-plaatmontagetapes garandeert een uitzonderlijke elasticiteit en veerkracht na langdurige samendrukking en langdurig gebruik. Zelfs een wijziging van het printmotief tussen twee plaatwissels die elkaar snel opvolgen, vormt geen enkel probleem voor ons hoogwaardige schuim.