Is uw klant een hogeschool, avondschool, universiteit of ander opleidingsinstituut?

Maken ze gebruik van gepersonaliseerd presentatiemateriaal zoals ringmappen, klemborden, duo-boxen of een handige koffer?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Hellyn maakt een hele waaier aan professionele presentatiemiddelen voor educatieve doeleinden. Ze zijn gepersonaliseerd en stralen in alle opzichten de kwaliteit en stijl uit van het opleidingsinstituut waarvoor ze worden gemaakt.

Kwalitatief onderwijs ondersteund door kwalitatieve gebruikstools.

Harmonie van vorm in inhoud. Laat u inspireren door de vele foto's, of nodig ons uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u of in onze showroom in Wielsbeke.

Contacteer pauline@hellyn.be of mieke@hellyn.be

Hellyn Kartonnage - Ooigemstraat 22 - 8710 Wielsbeke - 056 666 771

Is uw klant een hogeschool, avondschool, universiteit of ander opleidingsinstituut?Maken ze gebruik van gepersonaliseerd presentatiemateriaal zoals ringmappen, klemborden, duo-boxen of een handige koffer?Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Hellyn maakt een hele waaier aan professionele presentatiemiddelen voor educatieve doeleinden. Ze zijn gepersonaliseerd en stralen in alle opzichten de kwaliteit en stijl uit van het opleidingsinstituut waarvoor ze worden gemaakt. Kwalitatief onderwijs ondersteund door kwalitatieve gebruikstools. Harmonie van vorm in inhoud. Laat u inspireren door de vele foto's, of nodig ons uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u of in onze showroom in Wielsbeke.Contacteer pauline@hellyn.be of mieke@hellyn.be Hellyn Kartonnage - Ooigemstraat 22 - 8710 Wielsbeke - 056 666 771